Lifestyle

Komentari 17

'Nokte duge 56 cm uzgajam čak 40 godina, oni su moje bebe'

'Nokte duge 56 cm uzgajam čak 40 godina, oni su moje bebe'

Njujorčanka LaRue zaljubila se u duge nokte kad ih je kao mala prvi put vidjela na nepoznatoj ženi, a od tad su joj postali životni san. Manikura joj traje osam sati, a povjerava nokte samo jednoj ženi

Amerikanka LaRue Drummond je posljednjih 40 godina provela uzgajajući svoje prirodne nokte do duljine od 56 centimetara. O njima se svakodnevno brine, a cijeli proces koštao ju je više od 10 tisuća eura. 

- Kad sam bila mala, grickala sam zanoktice do krvi. Ali uz odlučnost i podršku svoje obitelji, uspjela sam se riješiti te navike - započela je svoju priču LaRue, prenosi Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, kad je bila malena vidjela je ženu s jako dugim noktima, pa joj je imati iste takve postao životni san.

LaRue ne održava sama svoje nokte, već ih povjerava Mariji Ortiz, koju naziva kraljicom manikura.

- Njoj u potpunosti vjerujem, ona manikuru podiže na novu razinu kreativnosti i jako mi je važna. Kad joj ja dolazim, ona radi samo moje nokte taj dan, jer joj za njih treba okvirno osam sati - kaže.

Ljubiteljica neobičnih noktiju kaže kako njezin odabir ne prihvaćaju svi, no da se ona ne želi mijenjati.

- Moji nokti su dio moje osobnosti, s njima sam prava ja. Ako bi mi koji puknuo tako da se ne može popraviti, bila bih vrlo žalosna - rekla je iskreno.

Unatoč jako dugačkim noktima, LaRue tvrdi da normalno obavlja svakodnevne zadatke kao što je korištenje mobitela i vezivanje vezica na cipelama, a zaposlena je kao dadilja. 

- Nadam se oboriti svjetski rekord za najduže nokte. Oni su moje bebe - zaključila je Njujorčanka.

Najčitaniji članci