Lifestyle

Komentari 26

5 najboljih ljubavnika Zodijaka

5 najboljih ljubavnika Zodijaka

Iako je svaki znak strastven na svoj način, ovih pet izdižu se iznad ostalih i prema astrološkim karakteristikama smatraju se najboljim ljubavnicima. Provjerite zašto su tako dobri

Kod seksualne kompatibilnosti puno je teže, često i nemoguće, dati generalnu ocjenu koji znak je najvatreniji. Konkurencija je jaka, ali na temelju zvjezdanih predispozicija, ovih pet znakova smatraju se najboljim ljubavnicima:

POGLEDAJTE VIDEO:

Lav

To su vatreni, strastveni ljubavnici koji uživaju dominirati u spavaćoj sobi. Žene Lavice su san svakog muškarca, no slično je i s muškarcima - mogu postati san svake žene. Lav jednostavno zna kako postići da se njihov partner osjeća posebno i uvijek su odlučni u tome jer osrednjost nije njihov izbor.

Oni su partneri s najviše poštovanja jer uzimaju u obzir potrebe i zahtjeve svojih ljubavnika.

Vaga

I Vage su vrlo nadareni ljubavnici. Znaju ispuniti maštarije svog partnera. Ako kažete Vagi da želite isprobati nešto novo, oni će više nego rado prihvatiti vaš prijedlog bez preispitivanja ili previše razmišljanja.

Očito su sjajni u umijeću davanja i uzimanja, jer uzajamnost cijene više od svega.

Škorpion

Škorpioni su veliki ljubitelji dominacije i eksperimentiranja u krevetu. Oni imaju potrebu dokazati se drugima, zadovoljiti svoje potrebe i ispuniti svoje najluđe maštarije. Nastoje impresionirati svog partnera pokazujući svoju dominantnu stranu. Eksperimentiranje s njima čini se tako prirodnim jer ništa ne osuđuju i njihova je mašta bezgranična.

Ako kažete Škorpionu da želite isprobati najrizičniji seksualni položaj, neće ni trepnuti, a u idućoj sekundi ćete se već naći u 'nevolji'. 

Djevica

Suprotno od prethodna tri horoskopska znaka, Djevice su ljubitelji sporog, senzualnog i strastvenog vođenja ljubavi. Djevice daju sve od sebe da stvore ugodno i senzualno okruženje.

Ne vole žuriti sa stvarima i uživaju u svakoj sekundi kao da im je posljednja. One su željne ugoditi svojim ljubavnicima na najintimniji način.

Strijelac

Strijelci su energični i entuzijastični u krevetu. Veliki su ljubitelji spontanog vođenja ljubavi. S njima nikad ne možete znati što će se sljedeće dogoditi i iščekivanje je intenzivno. Predlažu nove stvari koje treba isprobati u krevetu kad ih partner najmanje očekuje.

Sa Strijelcem možete biti sigurni da će seks uvijek biti nešto nadzemaljsko, zato zaslužuju biti na ovom popisu.