Obavijesti

Lifestyle

Komentari 73

5 najvećih srcolomaca Zodijaka - nakon njih ništa nije isto...

5 najvećih srcolomaca Zodijaka - nakon njih ništa nije isto...
1

Ako povrijedite ili uvrijedite jednog od ovih pet horoskopskih znakova pripremite se na neuobičajenu i prekomjernu kaznu. Oni ne zaboravljaju, oni planiraju i provode svoje presude direktno i bolno...

VIDEO

1. Škorpion

Ako ikako možete, Škorpiona nemojte ljutiti, jer ako se to dogodi postat ćete centar njegovog bijesa i ništa ga ne može zaustaviti u njegovoj namjeri da se osveti. Škorpioni su intenzivni i strastveni i mogu postati jako zlobni. Nikakve isprike, pregovori ili popravljanje situacije ih neće spriječiti da izvrše svoj plan. 

Ono što je najgore je da ako ste razljutili Škorpiona možda nikad ni ne saznate što ste to napravili što je potaknulo takav izljev bijesa. Imate predivnu vezu, sve je kao u bajci, i onda odjednom šok - vaš Škorpion je napravio nešto toliko podlo da se uopće ne možete snaći. 

Stvar je u tome što nikad niste sigurni što će "zapaliti" bijes kod Škorpiona. Možda ste nešto rekli što ih je uvrijedilo ili ste nešto napravili što su oni protumačili kao nelojalno i to vas je prečacem dovelo na njihov "popis za odstrjel".

A ta grozna stvar koju ste rekli ili napravili? Samo da znate, možda se dogodila prije par mjeseci, ali je vaš Škorpion cijelo proteklo vrijeme skrivao svoje osjećaje, glumio i smišljao kako da vam višestruko vrati. Kad se napokon odluči djelovati, napad će biti direktan i brutalan, a vi ćete biti šokirani.

2. Bik

Jedna od karakterističnih osobina Bika je ona koja im je i najgora: njihova odlučnost. Kad si Bik postavi cilj, malo što ga može zaustaviti, a nije im mrsko niti stati na bilo koga tko im stoji na putu. Ako Bik pomisli da je netko izdao njegovo povjerenje, vratit će im, i to bez susprezanja.

Ono što Bika čini tako smrtonosnim je njigova sposobnost da potpuno zanemari svoje osjećaje i hladnokrvno izvrši svoju osvetu. Ako ga netko povrijedi ili se zbog nekoga osjeti manje vrijednim, pobrinut će se naplatiti taj dug, i to na najgori mogući način.  Ako mislite da će ih s vremenom proći želja za osvetom, zavaravate se, oni nikad neće preboljeti tu povredu!

themoviedb.org

Sposobni su sjediti i čekati pravi trenutak za osvetu, da vi pojma nemate što se događa. Dok Bik sa strane s malim osmijehom promatra svoju osvetu.

S Bikom nema razgovora jer su previše tvrdoglavi da bi vidjeli stvari iz bilo koje druge perspektive, osim svoje. Ako se netko odluči prekinuti s Bikom kontakt, a da se Bik s time ne slaže, napravit će što god je potrebno da dokaže da su oni bili u pravu.

Kad Bik želi nekoga povrijediti - napravit će to tako da je svaka druga bol u usporedbi s Bikovom poput dodira leptira.

3. Ovan

Ovan će lako povrijediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči prekinuti kontakt, radit će ono što on želi, uopće ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao povrijediti svojim postupcima. I tako će bivši partner osjetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu biti hladni i bezosjećajni.

Uvijek možete probati razgovarati s Ovnom o tome, ali vidjet ćete njihove hladne i mrtve oči i shvatiti da ništa što kažete ne dopire do njega.

Ovan ne razumije zašto bi se netko zbog njihovih postupaka osjećao povrijeđenim, pa nemojte ni pomisliti pokušati biti uporni kako bi mu dokazali svoju stranu. Ako isprovocirate Ovna, otkrit ćete koliko mogu biti okrutni i kako nemaju ni malo empatije prema ljudima koje su povrijedili.

4. Djevica

Djevice su kao drage, uvijek voljne pomoći i nikad nikoga ne bi povrijedile... Krivo! Djevice sve što rade - rade izvrsno, pa tako i povrjeđuju druge ljude. Djevice su sklone osuđivanju i znaju biti jako grube. Ne vole umanjivati stvari, pogotovo probleme ili nepravde, i često se odlučuju biti otvorene i direktne, bez obzira povrijedile nekog ili ne. Pogotovo kad smatraju da će na duge staze istina biti najbolji put.

Djevice točno znaju koje gumbe trebaju pritisnuti kako bi izazvale reakciju koju žele. Misle da ako vam moraju održati lekciju, najbolji način na koji ćete ju naučiti je ako je ta lekcija brutalna

Ako čovjek povrijedi Djevicu, vratit će im to deseterostruko, usput racionalizirajući svaki svoj potez. Na kraju priče, same sebe će uvjeriti da će im ljudi jednog dana biti zahvalni na tome što su napravile. Treba se čuvati prevarene i ljute Djevice jer taj bijes će čovjeka ostaviti krvavog i slomljenog.

5. Lav

Lavovi iako vole ljude, imaju zlu crtu. Kad je Lav s nekim završio - to je to, on više nema nikakve veze s tim čovjekom, a to jesu li ga u međuvremenu povrijedili, njih se uopće ne tiče. Ako, slučajno ili namjerno, poželite uvrijediti Lava, vrlo brzo ćete uvidjeti da je to bila kriva odluka jer njemu nema premca kad su rasprave u pitanju. 

Ako Lav ne dobije pozornost koju smatra da zaslužuje ili ako povrijedite njihov ego, silina njihovog bijesa i osvete će se spustiti na vas poput pljuska. Isto tako, ljubomora je kamen spoticanja za svakog Lava, jer ih ona može navesti da naprave neke stvarno grozne stvari ljudima za koje su do nedavno tvrdili da ih vole.

Lavovi ne mogu sakriti svoj bijes i prijezir, tako da čovjek prema kojem ih usmjere će toga bit itekako svjestan. Svu bol koju Lav nanese čovjeku koji mu se zamjerio će gledati kao problem dotičnog, a neće uopće doživljavati činjenicu da su oni za tu bol zaslužni. Lavovi sebe vide kao velike vladare, tako da svaka "kazna" koju dosude čovjeku će, po njihovom mišljenju, biti primjerena "zločinu". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav
ŠTO SU ZVIJEZDE 'ZAKUHALE'?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3.: Lavovi neka se čuvaju tračeva, Ribe očekuje ljubav

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 18. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća