Obavijesti

Lifestyle

5 trendova manikure koji će biti popularni 2023. - 2024.

5 trendova manikure koji će biti popularni 2023. - 2024.
2

Moda se mijenja svaki dan, ali nešto će uvijek biti vječno — njegovani nokti, to je lice svake osobe koja točno zna što želi! Odjeća, frizura i manikura u kombinaciji impresioniraju svakoga. Biti u trendu i kombinirati svoj stil je prava moda

VIDEO

Najbolji popularni nokti 2023-2024 su kombinacija kromiranih boja, crvene, kamenčića i nude noktiju, sigurno ćete moći pronaći nešto za sebe na web stranici makeup.hr.

Crvena boja za kratke nokte

Crvena boja će uvijek biti u modi, kao i crveni ruž. Samo jedan naglasak i +10000 bodova za samopouzdanje, tisuće pregleda i stotine komplimenata. Kratki nokti i crveni lak umjesto tisuću riječi. Сrveni gel nokti su klasika i često se vide na dugim noktima, ali Proenza Schouler nas podsjeća kako ova boja sjajno izgleda na kratkim, njegovanim noktima.

Сrvena manikura uvijek je popularna među ženama bilo koje dobi, jer u crvenoj boji nema ograničenja.

Stil Proenza Schooler

Na modnoj pisti su sve manekenke brenda Proenza Schooler imale kratke, čiste manikirane ruke. Sada jedan od najpopularnijih noktiju — bez ikakvog gel laka. Samo njegovani nokti i ništa drugo. No, ako ipak ne možete živjeti bez geliranih noktiju, možete koristiti nude nijanse. Minimalizam u svom najboljem obliku!

Povratak prirodi i svom početku naglasit će vašu osobnost i jedinstvenost. Stil u jednostavnosti, što bi moglo biti bolje?

Kromirani nokti

Zahvaljujući Beyoncé i Hailey Bieber, imamo prekrasan trend koji nije ništa manje impresivan od crvene boje! Metalik ili krom roza u kombinaciji s dugim gel noktima odmah upada u oči. Kromirani pigmentni puderi za nokte su fantastični i imaju sve različite boje koje privlače sva različita osjetila.

3-D kromirani akcenti uzdigli su moderne francuske stilove viđene u Prabal Gurungu. "Detalji na noktima dodali su opušteni dizajn koji se povezuje s pričom poslovne žene koja putuje u Mumbai i upoznaje ljubav svog života", kaže umjetnik Edwards.

Ako ste i vi nakon ovih riječi zavoljeli ovaj stil da želite napraviti popularni nokti kod kuće, možete otići na https://makeup.hr/ i odaberite nešto za sebe.

Skinny francuski

Francuska manikura nikada neće izaći iz mode, ali je uzbuđenje vidjeti moderne preuzete tradicionalne izglede. Samo tanke linije dodaju posebnu sofisticiranost.

To su minimalistički način dodavanja malo boje ili vizualnog interesa noktu bilo koje duljine — i u bilo kojoj boji. Umjesto da tanka crta bude na vrhu nokta, možete postaviti je jednu trećinu nokta za zaokret u trendovskom dizajnu.

Francuska manikura se činila kao jednostavna manikura, ali od nje možete napraviti nešto sasvim novo i nesvakidašnje.

Ženski dodir

Napokon smo stigli do posljednje popularne manikure 2023. - 2024. nokti sa kristalnim naljepnicama! Često se kristalne naljepnice koriste za povećanje udjela u odvažnom izgledu — tako da volimo način na koji je umjetnica noktiju Holly Falcone koristila kamenčiće na prozirnoj, svjetlucavoj podlozi za jednostavan, ali zadivljujući izgled .

Kako je dobro da se sada kristalne naljepnice mogu nanositi ne samo na lice, već i na nokte. Poljubac ekstravagancije i jedinstvenosti. Možete izaberiti najbolje kristalne naljepnice za sebe na stranici makeup.hr.

Svake sezone nešto se vrati u modu, nešto ostane, a nešto ode zauvijek. No, ako volite nešto sasvim drugačije, što nema veze s trendovima, u redu je! Moda će se uvijek mijenjati, kao i vaše želje, i to je sasvim normalno. Možete pročitati i shvatiti da se ovdje zapravo sve o vama i već želite napraviti ovu prekrasnu manikuru ili slobodno zatvorite stranicu i idite lakirati nokte kako želite!

Ovo su samo neki od popularnih noktiju koje još uvijek možete napraviti u 2023. ili od nove godine! Svi smo različiti, stoga eksperimentirajte i uživajte u procesu! Možete odabrati bilo koju popularnu manikuru, ali zapamtite da trebate raditi samo ono što stvarno želite! Moda je moda, a vi ste posebni i šarmantni, zato se prepustite ovom svijetu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije