Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

5 znakova da ćete ostati skupa - svađanje je jedan od bitnijih

5 znakova da ćete ostati skupa - svađanje je jedan od bitnijih
1

Ako se generalno dobro zabavljate skupa i nemate puno loših iskustava, svađate se, ali poslije toga i mazite znakovi su da vam jako dobro ide i da ćete vjerojatno ostati skupa

VIDEO

1. Imate šest dobrih iskustava na jedno loše
To je neki prosjek, ali ako se definitivno dobro provodite skupa i rijetko imate neko loše iskustvo, to je odličan znak da ćete ostati skupa. 

No nemojte bježati od svađanja, kaže psiholog i istraživač Max Blumberg s londonskog Sveučilišta Goldsmiths.

- Nužno je raspravljati se u vezi, ali razum je tu ključan. Također, vrlo je važno da konflikte rješavate kako treba. Potrebna su dva do tri sata da se kemikalije u mozgu vrate u stanje ravnoteže kako bi mogli raspravljati o nesuglasicama smireno - kaže Blumberg.

2. Nakon što se posvađate i pomirite, puno se grlite i ljubite
Nakon što se stvari smire - volite se pomaziti, a nerijetko tu padne i seks za pomirenje. Sa ženskog stajališta, seks je vrlo važan. Ako se žena prestane seksati s vama, to pokazuje njezinu odvojenost od vas što je najgore što vam se može dogoditi, objašnjava Blumberg. 

Sve dok se svađate, zainteresirani ste jedno za drugo. 

3. Sretni ste i kad ne radite ništa skupa
Ako možete sjediti ili ležati jedno kraj drugog i ne raditi ništa to je snažan indikator da ćete uspjeti. To pokazuje da se možete osloniti jedno na drugo i da pronalazite mir međusobno jedno u drugom. 

Thinkstock

4. Pričate o svojoj vezi
To ne znači da svako malo morate revidirati postojeće stanje u odnosu, ali razgovor o vama svakih šest mjeseci u dugim vezama je dobar znak - kaže Blumberg. Dobro je znati kako druga strana razmišlja, je li sretna kao vi, što joj se sviđa ili ne sviđa i što bi voljela promijeniti. 
Ako uopće ne pričate o svom odnosu, s vremenom se možete početi osjećati usamljeno.

5. Vaši prijatelji odobravaju vezu (uglavnom)
Oni su tu za nas kad sve propadne, ako propadne. Ako imate problem s procjenom svog sadašnjeg partnera, pitajte svoje najbliže. No nemojte slušati isključivo jednog prijatelja. Pokušajte steći ukupan dojam, savjetuje Blumberg.

Ako oni negoduju, a vi želite ostati, nema veze. Vaši najbliži i bolja polovica ne moraju biti najbolji prijatelji. Važno je da vi njima ne zamjerate ono što su vam dobronamjerno rekli, zaključio je Blumberg za Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje