Obavijesti

Lifestyle

Komentari 92

'50 nijansi sive': Seks, lova i patnja u stvarnome životu...

'50 nijansi sive': Seks, lova i patnja u stvarnome životu...
1

Stvarna životna priča: Žena koja se naziva Lily Temperley otkriva detalje iz svijeta kontrole, seksa i mazohističkog odnosa. Time želi upozoriti druge da ne ulaze u to

VIDEO

Multimilijunaš započinje kontrolirajuću ljubavnu vezu s mlađom i neiskusnijom ženom, obasipa je darovima i putovanjima, a zauzvrat traži da udovoljava njegovim specifičnim prohtjevima u spavaćoj sobi - ovo je dobro poznata priča o Christianu Greyu i Anastasiji Steel iz svjetskog bestselera "50 nijansi sive".

Ovo nije takva zamišljena priča, već stvarno iskustvo jedne žene koja je pod lažnim imenom Lily Temperly odlučila razgoliti svoju intimu i posljedicu takvog, često fantaziranog odnosa. Sličnosti su ipak velike, uz razliku da je Lilyin Gospodin Grey bio oženjen.

Baš poput Anastasie, Lily je bila lijepa i mlada zaposlenica koja je zavedena i uvučena u kontrolirajuću aferu, a njezin je ljubavnik uskoro postao i njezin diktator - naređujući joj kako će provoditi svoje vrijeme, izgledati i ponašati se. Također, velika razlika u priči je da se Lily nije udala za njega, već napustila dobro plaćen posao i pobjegla glavom bez obzira iz priče koja ju je emocionalno dotukla.

Lily je radila u jednom financijskom uredu velike banke u Londonu, gdje se bonusi menadžerima mjere u milijunima, a preljub je svakodnevna pojava. Patrick je bio jedan od izvršnih direktora, imao je reputaciju ženskara, divan ured na vrhu zgrade i bankovni račun koji nema kraja.

On je bio jedan od mnogih. Ne znam jesu li njihove žene znale za to ili živjele u blaženom neznanju. Ti su bogati i samopouzdani muškarci nakon posla ulazili u bar i spremali vjenčani prsten u džep. Kupovali su damama šampanjac i očekivali nagradu na kraju večeri. Ili bi poveli bi svoju tajnicu na poslovni put preko vikenda, a preko tjedna bili obiteljski ljudi.

Na jednom od takvih grupnih izlazaka nakon posla začinjenog s puno alkohola, prišao mi je Patrick. Vrlo brzo mi je dao do znanja da me želi izvesti na večeru, bio je šarmantan i vrlo elokventan. Na početku sam pokazivala otpor, no on ga je polako i sigurno otapao luksuznim darovima i nevjerojatnim putovanjima, koje sam gledala kao dokaz koliko me jako želi, ali i da mu je stalo.

Do tada sam bila realna žena koja je željela ostvariti neki cilj u svojoj karijeri, pronaći dobrog partnera i skrasiti se, no zbog njega sam izgubila glavu.

Uskoro me je vodio po hotelima s pet zvjezdica, od New Yorka do Toskane, Pariza i Kariba. Znao je moju veličinu, kupovao mi je D&G, Pradine i brojne druge haljine. Bio je iznimno angažiran, rekao bi mi da želi da nosim kratku koktel haljinu ili pak neku dugu pripijenu uz tijelo. Moram priznati da mi je bilo nevjerojatno, putovati i uživati u svim tim stvarima. 

No sav je taj luksuz zapravo bio maska za mračnu stranu Patrickove osobnosti. Uskoro je diktirao što ću odjenuti, koju frizuru nositi, pa čak i koju boju laka za nokte odabrati. Jednom sam došla s francuske manikure, a on mi je odrješito rekao "Rekao sam ti da budu crveni". To je bio samo dokaz koju je kontrolu želio imati nada mnom.

Ta kontrola je ušla i u naš seksualni život, a vršio je pritisak na mene da se upustim u razne seks-igre koje nisam željela. Imao je ogroman libido i čak je pokušavao prisiliti me da odemo na swingerski party. Osim sa mnom, u isto vrijeme je sigurno spavao s brojnim ženama, pa i prostitutkama.

Nakon što je njihov posao dotakla ekonomska kriza, Patrick se i dalje razbacivao s novcem, a njegova kontrola je dosegla nepodnošljivu razinu, Lily je odlučila ostaviti i njega i svoj posao. On je to odbio prihvatiti. Morala je nekoliko puta mijenjati svoj broj, adrese i e-mailove kako bi pobjegla od njegovih stalnih pokušaja da ponovno uspostavi kontrolu nad njom. Tek se nakon dvije godine od afere osjetila slobodnom.

Svoje je iskustvo pretočila u knjigu nazvanu "Sex, lies &banking", a njome žele upozoriti druge žene da budu pametnije od nje i ne ulaze u odnose čija je posljedica narušeno samopouzdanje i godine traženja unutarnjeg mira, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije