Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

7 načina na koje će vas mjesec u Djevici natjerati na promjene

7 načina na koje će vas mjesec u Djevici natjerati na promjene

Upravo večeras, 30. kolovoza mladi mjesec pada na Djevicu.

VIDEO

Novi mjesec, baš kao i puni mjesec, utječe na naš svakodnevni život i na naše raspoloženje, ovisno o tome u koje doba godine pada, kao i o položaju na nebu. I dok je puni mjesec povezan s manifestacijama, mladi je mjesec često povezan s novim počecima.

Ovisno o astrološkoj korespondenciji mladog mjeseca, svaki nam pruža novu priliku. Ovog kolovoza, mladi mjesec 30. kolovoza pada pod Djevicu, što čini vrijeme koje ćemo moći iskoristiti za uvođenje reda u život. Ova mijena idealna je za početak dijete, odlazak k liječniku i brigu o sebi, za novu terapiju s kojom ćete poboljšati zdravlje, ali i za pronalaženje (novog) posla. 

Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim vezama
Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim  vezama

A ako već osjećate ovakvu energiju zbog početka sezone Djevice, sada je vrijeme da to iskoristite jer će vas Djevica natjerati da se pokrenete.

1. 'Očistite' si život

Što je to u vašem životu, a što bi trebalo nestati? Riješite se nereda, pijte više vode i prekinite veze s toksičnim ljudima koji vas samo 'iscijede' i rade neravnotežu u vašem životu. Također, ovo je idealno vrijeme za početi jesti zdraviju i bolju hranu te smanjiti loše navike.

2. Napravite inventuru

Što trenutno u životu radite, ali baš i ne funkcionira? Zapišite najbolje stvari u svom životu i one najgore. Razmislite o tome kako možete promijeniti stvari koje više za vas ne djeluju, te kako poboljšati one koje djeluju. Energija Djevice poziva vas da ponovno procijenite i analizirate svoje životne izbore.

3. Obratite pažnju na detalje

Posvetite pažnju svim detaljima koji se tiču vašeg života. Dok primijetite stvari koje bi se trebale popraviti, zapišite ih i napišite plan kojim ćete ih poboljšati.

Snovi Zodijaka: Škorpion sanja o smrti, Rak vodu, Lav letenje
Snovi Zodijaka: Škorpion sanja o smrti, Rak vodu, Lav letenje

4. Postavite si ciljeve

Zapitajte se što želite od svog života? Djevice to uvijek znaju i kad jednom postave svoje ciljeve, nezaustavljive su. Kako usklađujete vaše prioritete i ciljeve? Po čemu se oni razlikuju? Napravite popis ciljeva i plan za njihovo postizanje.

5. Koristite raspored

Djevica je vrlo ambiciozna i praktična, a najpraktičniji način za samo usavršavanje je taj da prestanete gubiti vrijeme. Sastavite popis svega što trebate napraviti te napravite raspored kojeg ćete se pridržavati, a koji uključuje te potrebe.

6. Volite sebe

Naučite se voljeti dovoljno kako biste mogli izgraditi život koji zaslužujete, korištenjem Djevičinog stava koji uključuje ambicije i strategije. Ako to napravite, bit ćete nezaustavljivi.

7. Ne odupirite se promjenama

Promjena nam omogućuje transformaciju. Često ju znamo gledati u strahu, ali promjena nas vodi u bolji svijet, a Djevica to zna. Ne odupirite se porivu da preispitate svoj život, svoje ciljeve i ponašanje i promijenite ih kako biste imali život, piše Awareness Act.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života