Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

7 načina na koje će vas mjesec u Djevici natjerati na promjene

7 načina na koje će vas mjesec u Djevici natjerati na promjene

Upravo večeras, 30. kolovoza mladi mjesec pada na Djevicu.

VIDEO

Novi mjesec, baš kao i puni mjesec, utječe na naš svakodnevni život i na naše raspoloženje, ovisno o tome u koje doba godine pada, kao i o položaju na nebu. I dok je puni mjesec povezan s manifestacijama, mladi je mjesec često povezan s novim počecima.

Ovisno o astrološkoj korespondenciji mladog mjeseca, svaki nam pruža novu priliku. Ovog kolovoza, mladi mjesec 30. kolovoza pada pod Djevicu, što čini vrijeme koje ćemo moći iskoristiti za uvođenje reda u život. Ova mijena idealna je za početak dijete, odlazak k liječniku i brigu o sebi, za novu terapiju s kojom ćete poboljšati zdravlje, ali i za pronalaženje (novog) posla. 

Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim vezama
Najgore strane horoskopskih znakova u ljubavnim  vezama

A ako već osjećate ovakvu energiju zbog početka sezone Djevice, sada je vrijeme da to iskoristite jer će vas Djevica natjerati da se pokrenete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. 'Očistite' si život

Što je to u vašem životu, a što bi trebalo nestati? Riješite se nereda, pijte više vode i prekinite veze s toksičnim ljudima koji vas samo 'iscijede' i rade neravnotežu u vašem životu. Također, ovo je idealno vrijeme za početi jesti zdraviju i bolju hranu te smanjiti loše navike.

2. Napravite inventuru

Što trenutno u životu radite, ali baš i ne funkcionira? Zapišite najbolje stvari u svom životu i one najgore. Razmislite o tome kako možete promijeniti stvari koje više za vas ne djeluju, te kako poboljšati one koje djeluju. Energija Djevice poziva vas da ponovno procijenite i analizirate svoje životne izbore.

3. Obratite pažnju na detalje

Posvetite pažnju svim detaljima koji se tiču vašeg života. Dok primijetite stvari koje bi se trebale popraviti, zapišite ih i napišite plan kojim ćete ih poboljšati.

Snovi Zodijaka: Škorpion sanja o smrti, Rak vodu, Lav letenje
Snovi Zodijaka: Škorpion sanja o smrti, Rak vodu, Lav letenje

4. Postavite si ciljeve

Zapitajte se što želite od svog života? Djevice to uvijek znaju i kad jednom postave svoje ciljeve, nezaustavljive su. Kako usklađujete vaše prioritete i ciljeve? Po čemu se oni razlikuju? Napravite popis ciljeva i plan za njihovo postizanje.

5. Koristite raspored

Djevica je vrlo ambiciozna i praktična, a najpraktičniji način za samo usavršavanje je taj da prestanete gubiti vrijeme. Sastavite popis svega što trebate napraviti te napravite raspored kojeg ćete se pridržavati, a koji uključuje te potrebe.

6. Volite sebe

Naučite se voljeti dovoljno kako biste mogli izgraditi život koji zaslužujete, korištenjem Djevičinog stava koji uključuje ambicije i strategije. Ako to napravite, bit ćete nezaustavljivi.

7. Ne odupirite se promjenama

Promjena nam omogućuje transformaciju. Često ju znamo gledati u strahu, ali promjena nas vodi u bolji svijet, a Djevica to zna. Ne odupirite se porivu da preispitate svoj život, svoje ciljeve i ponašanje i promijenite ih kako biste imali život, piše Awareness Act.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru