Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

7 stvari zbog kojih se muškarci osjećaju nesigurno u ljubavi...

7 stvari zbog kojih se muškarci osjećaju nesigurno u ljubavi...
1

Nije rijetkost da se momci osjećaju nesigurno u vezi, no to ne vodi ničemu dobrome. Nekoliko pogrešnih uvjerenja i strahova mogu vas držati podalje od dublje veze s partnericom

VIDEO

1. Kada djevojka daje kompliment drugom muškarcu

Nesigurnost u muškarcu može izazvati iskrena pohvala partnerice na račun izgleda ili uspjeha drugog muškarca. To će mu biti teško izbaciti iz glave, bit će pomalo ljubomoran i nesiguran u svoje kvalitete. Ali, to ne bi trebalo biti tako. Bolje je prihvatiti tu pohvalu kao lijepu gestu napravljenu prema drugoj osobi.

2. Zbog seksualne izvedbe

Nerijetko momci budu zabrinuti jesu li dobri u krevetu, koliko su dobri, da li je njihova partnerica zadovoljna ili možda nije, no to im ne želi reći da ih ne povrijedi... I to je nešto oko čega ne bi trebalo brinuti niti dopustiti takvim mislima da potaknu nesigurnost. Većini žena je u vezi najvažnija emocionalna podrška, čak i tijekom vođenja ljubavi. Znači, pažnju radije usmjerite na to umjesto na misli da morate biti 'Supermen' u krevetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO što se događa u tijelu kada se zaljubimo:

Pokretanje videa...

00:35

3. Ako je bio prije prevaren

Kada se muškarac ponovno zaljubi nakon vrlo bolnog raskida, možda će se osjećati pomalo nesigurno u vezi zbog ranijih loših iskustava. No, to samo iscrpljuje energiju, a i nije pošteno prema novoj partnerici jer svatko zaslužuje priliku. Znači, nemojte se zamarati onime što je bilo kako ne biste pokvarili ono što je pred vama. Radije pažnju usmjerite na sadašnjost i budućnost, a prošlost neka ostane tamo gdje je jer je ionako nitko nikada nije uspio promijeniti.

Prije braka odgovorite jedno drugom na ovih sedam pitanja
Prije braka odgovorite jedno drugom na ovih sedam pitanja

4. Kada je ona uspješnija od njega

Žene pokušavaju razbiti stereotipe tip da bi se trebale udavati samo za uspješne i financijski stabilne muškarce. Ali, uspjeh žena ima svoju cijenu, iako ne bi trebalo biti tako, a to je pojava nesigurnosti u njihovim partnerima, posebno kada su daleko uspješnije. Prema studiji koju grupe istraživača iz SAD-a, muževi postaju sve nesigurniji kada njihove supruge zarađuju više od 40 posto ukupnog prihoda kućanstva.

5. Prijateljstvo partnerice sa bivšim

Iako većina muškaraca to neće priznati i uvjeravaju kako im ne smeta, prijateljstvo partnerice sa bivšim itekako ih kopka i stvara u njima osjećaj nesigurnosti. Mnogi u takvim situacijama uspoređuju sebe sa njim. No, i u ovakvim situacijama ne bi se trebalo zamarati time jer, da je bivši bio dobar za nju, ne bi postao bivši.

Prava ljubav! Kirk Douglas i Anne u braku su čak 65 godina
Prava ljubav! Kirk Douglas i Anne u braku su čak 65 godina

6. Kada ona ima muške prijatelje

I to ponekad izaziva nesigurnost kod muškaraca, posebno ako partnerice provode puni vremena sa muškim prijateljima, zajedno se dobro zabavljaju, smiju, imaju iste interese... U muškarcima se tada počnu rojiti misli tipa: 'Što ako je neki od njih bolji i ostavi me zbog njega?'. Posebno je važno da žena ne pokušava sakriti kako ima muške prijatelje, jer to može jako pogoršati situaciju.

7. Osjećaj da ona nešto skriva

Muškarci se mogu osjećati kao da im partnerice nešto skrivaju ako su introvertne i drže puno toga u sebi ili se boje privrženosti. Tada imaju osjećaj kao da taje nešto od njih, da su prepune tajni, a to ih čini nesigurnima jer ne znaju o čemu se radi pa mogu umišljati sve i svašta. Važno je imati na umu kako nekim ženama treba više vremena da se potpuno emocionalno otvore, a to se dogodi kad se uz muškarca počnu osjećati dovoljno sigurno, prenosi E Times.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam