Lifestyle

Komentari 113

7 znakova da ste odlični u seksu

7 znakova da ste odlični u seksu

Jeste li se ikada pitali kakvi ste u odnosu na druge u seksu? To je teško procijeniti jer nikada ne možete biti sigurni govore li vam drugi istinu, a i ne postoje oni koji su 'isprobali' seks baš sa svima...

Vjerojatno svi misle da su 'seks mašine' i da je iskustvo s njima nezaboravno, no to baš i nije tako.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, kako bi mogli znati jeste li barem na pravom putu, postoje određeni znakovi koji otkrivaju jeste li uistinu dobri u seksu ili se ipak trebate još potruditi.

Znakovi da ste odlični u seksu

1. Osjećate se povezano s partnerom

Dobar seks nije samo fizičko iskustvo, nego i osjećaj povezanosti između dvoje ljudi, koji akciju u krevetu može podići na jednu sasvim novu razinu.

Da bi bili dobri u seksu, prvo trebate razumjeti takvu dimenziju povezanosti s partnerom, a mnogi kažu kako je tantrički seks idealan način za izgradnju takve povezanosti.

2. Samouvjereni ste

Samopouzdanje obično znači da ste dobri u tome što radite, a to se isto odnosi i na seks. Ipak, u seksu se to ne odnosi samo na kretnje koje radite, već i na to kako se osjećate u vezi svog tijela.

Odličan ljubavnik/ica nije onaj koji se stalno brine zbog nečega, već je u stanju 'izgubiti' se u osjećaju užitka s partnerom/icom.

3. Otvoreni ste za promjene

Svi imamo neke omiljene radnje i neke koje baš i ne želimo probati.

No dobri ljubavnici su oni koji su otvoreni za promjenu i ne boje se isprobavati nove stvari.

4. Znate slušati

Loši ljubavnici su obično oni koji su sebični, a zbog toga je slušanje želja i potreba svog partnera ili partnerice ključno za seks iz snova.

Uostalom, seks je iskustvo koje dijelimo s nekim i stoga je bitno obraćati pažnju na želje onog drugog.

Bez komunikacije nije moguće biti dobar u krevetu.

5. Ne žurite

Ako imate naviku obaviti seks što prije, tada budite sigurni da imate još puno toga za naučiti.

Ključ je u tome da usporite i obratite pažnju na detalje te da budete temeljiti.

6. Veselite se seksu

Ako ste voljni za seks kada vas partner ili partnerica zavode te i sami često inicirate seks, znajte da ste na dobrom putu.

Naime, odbijanje seksa nije baš seksi i s vremenom može dovesti do zamjeranja u vezi. Uz to, spontanost je seksi, a teško je biti spontan ako nekome nikada nije do akcije.

7. Zaigrani ste u krevetu

Ako želite biti dobri u seksu, zaigranost je ključ. Naposljetku, seks je igra za odrasle i ako se zaigrate s partnerom/icom, oboma će iskustvo biti ugodnije, piše The Sun.

Najčitaniji članci