Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
TOP LJETNE POZE

Seksi igrice za ljeto: Napravite vrući popis i baš sve isprobajte

Začinite stvari sitnim nepodopštinama poput odlaska u restoran u kratkoj haljini, ali bez gaćica. Oboje ćete se strašno uzbuditi. I položaji u kojima vodite ljubav neka budu pomalo neobični, ali i lokacije

Seksualna stručnjakinja dr. Emily Morse potiče ljude da kreiraju 'lude' situacije kako bi unijeli malo uzbuđenja u intimni život. Ona je, kaže, uvjerena da bi svaki par trebao imati vlastiti 'avanturistički ljetni vodič', bez obzira koliko dugo su u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Ovo su neki od njezinih prijedloga za taj seksi popis, a vi ga nadopunite svojim maštarijama:

  • Ronite u moru goli - osjećat ćete se živo i pomalo zločesto, a i nećete morati skidati odjeću kad vas preplavi strast.
  • Vodite ljubav negdje vani - promjena okoline može učiniti čuda ako ste zapeli u seksualnoj kolotečini. Vođenje ljubavi na kiši je poseban doživljaj.
  • Toplo hladne igrice - razmislite o kockicama leda na tijelu partnera naizmjence s kapljicama otopljene tople čokolade. Krevet će možda biti malo u neredu, no seks će biti nezaboravan.
  • Sastanite se u hotelu - pretvarajte se da ste tek počeli izlaziti i dobro se zabavite u hotelu uz čašu šampanjca i jagode, prenosi The Sun

'To je jedan od najboljih načina kako brak održati sretnim'

Njezina kolegica Tracey Cox savjetuje parovima da što češće odlaze na 'vruće, seksi odmore', jer će im odnos tako biti bolji i snažniji.

- To je jedan od najboljih načina kako brak održati sretnim. Kao prvo, neka lokacije za seks budu drugačije. To može biti negdje na plaži daleko od pogleda ili na osami u prirodi. Također, začinite stvari sitnim nepodopštinama poput odlaska u restoran u kratkoj haljini, ali bez gaćica. Oboje će to strašno uzbuditi. I položaji u kojima vodite ljubav neka budu pomalo neobični - pojasnila je pa nabrojala još nekoliko dobrih savjeta.

Vruće ljetne seks poze

ROCK ZVIJEZDA Ležanje na suncu samo pojačava želju za pomalo lijenim, senzualnim vođenjem ljubavi. U ovoj pozi muškarac treba sjesti te ispružiti i raširiti noge. Žena sjeda na njega, između njegovih nogu, tako da mu je okrenuta licem, a stopala su joj sa svake strane njegovih prsa. Uhvatite se za zapešća i zaljuljajte. Ljuljajte se u senzualnom ritmu dok jedno drugo povlačite za ruke, savjetuje Cox.

14 odličnih savjeta za bolji seks: Budite kao komandos, a strast rasplamsajte CBD-om i tantrom
14 odličnih savjeta za bolji seks: Budite kao komandos, a strast rasplamsajte CBD-om i tantrom

LJUBAVNI TROKUT Ukoliko vam je previše vruće za misionarsku pozu, pokušajte s ovom. Žena legne na leđa, a on je na koljenima. Ona podiže noge savinute u koljenima, a on joj rukama prima stopala i gura prema njezinim prsima. Noge tako tvore trokutasti oblik, kao svojevrsni trokut za nestašne igrice.

VINOVA LOZA Ova poza savršena je za brzi, strastveni i pomalo avanturistički seks. Radi se stojećki. Muškarac se nasloni na zid i podiže ženu tako da je uhvati za stražnjicu. Ona mu se rukama hvata oko vrata i nogama ga čvrsto obujmi oko bedara naslanjajući se stopalima na zid. Ova poza nije prikladna za dugo vođenje ljubav, ali za 'na brzaka' je savršena.

Top 8 odličnih ideja za više strasti

Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
  • 1. MASAŽA BEZ RUKU Muškarac legne na trbuh, a žena ga opkorači nogama pa krene lagano masirati grudima i gornjim dijelom tijela. Potom klizi po njegovom tijelu od glave do pete i dodiruje ga svojim tijelom. Ruke joj služe samo kako bi se pridržavala.
  • 2. LIŽITE SI PRSTE NA NOGAMA Tracey Cox savjetuje da izađete iz kalupa i iskušate ovo vrlo senzualno iskustvo. Međusobno si ljubite i grickajte prste na nogama. To, kaže, može biti vrlo erotično.
  • 3. BUDITE NESTAŠNI Ako žena ima ljetnu haljinicu do koljena, neka je podigne i omota oko sebe kao korzet. Potom uzima njegovu ruku i stavlja je na svoje intimne dijelove tijela. Dalje ćete se snaći i sami.
  • 4. PLANIRAJTE STRASNE TRENUTKE Dok sjedite uz bazen ili na plaži, uzmite papir i olovku i zapišite seksualne fantazije koje biste željeli zajedno iskušati. Pored svake stavite datum i držite se plana.
  • 5. NAPRAVITE TO ISPRED PROZORA Ako ste dovoljno hrabri, ostavite upaljeno malo bočno svjetlo u prostoriji pa vodite ljubav blizu prozora. Ta pomisao da vas netko može vidjeti, samo će dodatno uzburkati strasti.
  • 6. ISPRED OGLEDALA ZAVEZANIH OČIJU Žena stoji pred velikim ogledalom posve gola, a on je iza nje zavezanih očiju. Ljubi je, dira..., a ona sve to gleda u ogledalu, to je jako erotično. Kasnije se uloge zamijene.
  • 7. MOKRA MAJICA JE ZAKON U ovom scenariju žena skida grudnjak i na sebe navlači usku mokru majicu, po mogućnosti svijetle boje tako da se kroz nju bolje vide grudi i bradavice. Muškarcu će to biti nevjerojatno uzbudljivo gledati.
  • 8. BUDITE NEPREDVIDIVI Nemojte sve raditi u podjednako doba dana, to je užasno predvidljivo i dosadno. Na godišnjem ste, opustite se i zaboravite na sat. Radite nešto kada vam se radi, a ne kada bi to trebalo raditi. Tog principa se držite i kada je seks u pitanju, prenosi Daily Mail.
Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom
Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom
Komentari 69
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje