Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

7 znakova Zodijaka koji često mijenjaju raspoloženje: Drama i smijeh na meniju svaki dan

7 znakova Zodijaka koji često mijenjaju raspoloženje: Drama i smijeh na meniju svaki dan

Raspoloženja dolaze i odlaze, a ponekad su toliko prolazna da se jedva registriraju. Ovih sedam horoskopskih znakova stalno imaju promjene raspoloženja, a evo i zašto

VIDEO

Svi imamo dane kada se ne osjećamo baš najbolje. Voljeli bismo da možemo kontrolirati svoje osjećaje, ali naš mozak kaže drugačije. Naše raspoloženje može utjecati na to kako se fizički osjećamo. Kad se osjećate ljutito, može vam se povisiti krvni tlak, a ako se osjećate sjajno, to može utjecati na to da budete veseli i sretni. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:28

Ovih sedam horoskopskih znakova stalno imaju promjene raspoloženja, a evo i zašto:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Zašto Rakovi stalno prolaze kroz promjene raspoloženja i jako su emocionalni? To je zato što su oni apsolutno sve osjećaju i to jako.

Dobro raspoloženi Rak obasut će ljubavlju one do kojih im je stalo, ali neraspoloženi Rak otići će od svih, tako da ne utječe negativno ni na koga drugog.

Dobra stvar je što ovaj horoskopski znak izražava i prihvaća svoje osjećaje kakvi god bili. Dobri su i u rješavanju tuđih promjena raspoloženja.

2. Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Ribe su jako osjetljive pa im se raspoloženje može promijeniti u trenu. Čak i najmanje bitne stvari osjećaju i mogu zbog toga postati tužne. Nije čak ni važno koliko je velik ili mali problem - sve to može utjecati na njihovu promjenu raspoloženja.

Ribe ne mogu normalno funkcionirati pred sukobom jer se ne znaju nositi na pravilan način s njim. Mrze se osjećati bespomoćno!

Srećom, Ribe su obično sposobne prevladati promjene raspoloženja. 

3. Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Poznato je da je Škorpion horoskopski znak koji se vrlo često ljuti. Osim toga, često i mijenja raspoloženja. Poput Raka i Riba, Škorpion je vodeni znak koji stvari osjeća strastveno, a njihova raspoloženja odražavaju taj intenzitet.

4 dvolična znaka Zodijaka: Uz njih nikad ne znate na čemu ste
4 dvolična znaka Zodijaka: Uz njih nikad ne znate na čemu ste

Škorpion kada nije raspoložen ne može to sakriti niti da se trudi. U takvom raspoloženju neće slušati tužne pjesme već će pustiti da ga tužno raspoloženje potakne na akciju, bilo da se radi o osveti za nekoga tko ih je povrijedio ili zbog toga što su tu kad ih netko koga vole treba.

4. Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan svoje osjećaje ili raspoloženje neće zadržati za sebe. Ali zašto Ovnovi mijenjaju raspoloženja? To ima veze s njihovim stavom. Jer osim što će biti bijesni, bit će odlučni da vas pobijede u nekoj vrsti natjecanja samo da bi vam pokazali koliko su superiorni.

Koliko god bila jaka raspoloženja Ovna, ona ne traju toliko dugo. Vrlo brzo mogu iz tuge prijeći u sretno raspoloženje.

5. Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Vaga kada nije dobro raspoložena uvijek će pitati ostale ljute li se na nju jer ona uvijek brine o tuđim osjećajima. Odgovor je obično negativan. Vage se boje da nekoga nesvjesno ne povrijede.

Znakovi Zodijaka koji su odlični u čitanju energije drugih ljudi
Znakovi Zodijaka koji su odlični u čitanju energije drugih ljudi

Vage ne žele biti neraspoložene, ali one osjećaju sve - a to uključuje i stvari koje nemaju nikakve veze s njima. Na sebe stavljaju veliki teret osjećaja drugih ljudi, a to je posebno veliko opterećenje. 

6. Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Blizanci svoje osjećaje ne mogu sakriti od drugih ljudi. Kad god ih netko pita jesu li loše volje, obično će odgovoriti da su dobro i kao dokaz to potkrijepiti s hrpom razloga. Nažalost, njihovi 'razlozi' dokazuju zašto su loše raspoloženi.

Blizanci također imaju tendenciju objavljivati na društvenim mrežama raznolik sadržaj dok se njihovo raspoloženje ne vrati u normalu. Kasnije se mogu čak toga i posramiti i izbrisati to.

Vjerojatno bi im bilo bolje da samo priznaju kako se osjećaju, umjesto da se pretvaraju da su stalno sretni. Srećom, iako su loše volje, nisu oni koji bi dugo držali loše raspoloženje u sebi.

Ova tri horoskopska znaka su uvijek u pravu ili barem to misle
Ova tri horoskopska znaka su uvijek u pravu ili barem to misle

7. Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Djevice su posesivne i sklone promjenama raspoloženja, a posebno kad ne dobiju što žele, točno onako kako žele. One jednostavno vole i moraju sve kontrolirati.

Ako Djevica kaže: 'Trebam malo vremena', vjerujte joj. Ne želite imati posla s ovim horoskopskim znakom nekoliko sekundi prije nego što 'plane', piše Your Tango.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru