Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

8 fantastičnih i jeftinih trikova za ukrasiti dom ovih blagdana

8 fantastičnih i jeftinih trikova za ukrasiti dom ovih blagdana

Ako ste u potrazi za jeftinim i veselim božićnim ukrasima (i nečim što ćete sami napraviti), neka vam gospodin Božić (zvani dizajner interijera Benjamin Bradley) pokaže kako to savršeno učiniti i transformirati dom

VIDEO

U vrijeme pred blagdane ljudi rado pronalaze nove ideje i inspiracije za ukrašavanje vlastitog doma u božićnom duhu, a koliko je to popularno dokazuje i uspjeh Netflixovog serijala 'Home Makeover With Mr. Christmas'.

U njemu dizajner interijera Benjamin Bradley sa svojom iskrenom blagdanskom porukom i pametnim i modernim savjetima za ukrašavanje božićnih domova donosi pregršt ideja koje možete samo primijeniti kako bi transformirali svoj dom.

Bonus je što na to ne trebate potrošiti čitavo bogatstvo, zapravo većinu ukrasa koji su vam potrebni već imate u svojoj kuhinji ili u dvorištu.

Ako ste spremni započeti s uređivanjem dvorana za blagdansko vrijeme (i nemate vremena gledati gospodina Božića), ovo su ključnih osam savjeta koje donosi Real Simple.

POGLEDAJTE VIDEO: Opasnost umjetnog snijega

Pokretanje videa...

Uživajte s oprezom: Snijeg za bor izaziva iritacije 01:01

Nikad dosta češera

Mr. Christmas obožava puno svježih i organskih materijala - a češeri to doista jesu. Uključuje ih u vijence, pretvara u ukrase za hranjenje ptica na otvorenom (s izdašnom oblogom od maslaca od kikirikija i sjemena ptica), pa čak ih koristi i kako bi pomogao svojoj kući da miriši poput borove šume, s dodatkom esencijalnog ulja bora kojim ih nakapa.

Bomboni za ukras

Može ih se zalijepiti pištoljem za vruće ljepilo kako bi tvorili vijenac ili s njima pokriti stiropor za jedinstvenu dekoraciju na stolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella-Reu (@ellareu82)

Svaki gost trebao bi dobiti poklon

Na svako mjesto postavite malo poslastice (jumbo štapić od slatkiša, lijepo upakirani keks, ukras od srebrne zvijezde) kako bi se svi osjećali dobrodošlo.

Super je lako dobiti onaj božićni izgled prekriven snijegom

Da biste ukrasili božićno drvce ili vijenac, trebate samo prah za nabiranje (ili kukuruzni škrob ili kokosove strugotine), bočicu s raspršivačem napunjenu vodom i sito. Pošpricajte grane vodom, pospite lažni 'snijeg', a zatim ponovno pošpricajte kako biste je zapečatili.

Možete ukrasiti božićna drvca i vani

Ubacite svježe posječene grane borove u svoje uređenje, a zatim ih obložite svjetlima, svjetlucavim ukrasima i lijepim prirodnim ukrasima od grančica i češera (To će pripremiti vašu terasu za zabavu na otvorenom.)

Pokušajte dodati hranu u dekoraciju

I ne govorimo samo o kućicama od medenjaka. Premažite orašaste plodove ili voće šljokicama (ili glazurom od šećera, ako ih želite kasnije jesti) za upotrebu u božićnom dekoru, te tako mogu biti kao svečani blagdanski ukrasi ili dodatak pričvršćen za vijence.

Božićni poklon koji žene doista ne žele naći pod svojim borom
Božićni poklon koji žene doista ne žele naći pod svojim borom

Usidrite mala drvca u posude s slojem naranče i brusnice, vruću ljepljivu tjesteninu u obliku stabla na češerima kako biste napravili svečano drvce i posložite zrna kave u košarice na pladanj kako biste u njega mogli ugnijezditi božićne kolačiće.

Za vanjski prostor napravite velike kuglice od spojenih kokica koji mogu biti prirodni ukrasi te pomažu u dovođenju ptica u vaše dvorište.

Svijeća je vaš najbolji prijatelj

Prekomjernost je najbolja kada je riječ o svjetlosti svijeća - stavite ih najmanje desetak po sredini stola ili objesite više lampiona na vanjski prostor za topli sjaj.

Miris je jako važan

U svoje ukras ubacite mirisne predmete poput klinčića i cimeta ili stavite lonac kuhanog vina ili punča koji se krčka s nizom začina (anisa, cimeta, klinčića), narančine kore i češera kako bi vaša kuća mirisala na Božić.

Sreća u šalici: Kuhano vino na klasičan ili skandinavski način
Sreća u šalici: Kuhano vino na klasičan ili skandinavski način

Možete pronaći nove načine da osvježite svoj dekor

Ne morate držati svoj svakodnevni raspored namještaja ili stavljati iste ukrase na ista mjesta iz godine u godinu. Preuredite namještaj kako bi bio ugodniji (više jastuka sigurno će vam pomoći) i maknite ukrase koji vam više ne odgovaraju.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Recept za domaći pelinkovac
PRIPREMA JE JEDNOSTAVNA

Recept za domaći pelinkovac

Tri žlice listova pelina i cvjetnih vrhova dobro usitnite i stavite u staklenu bocu. Prelijte jednom litrom crnog ili bijelog vina te umiješajte od 150 do 200 grama meda i dobro zatvorite