Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

9 znakova da ste sa zločestim dečkom i razlog zašto ostajete

9 znakova da ste sa zločestim dečkom i razlog zašto ostajete
1

Zločesti dečki su loši za vas. Problem je u tome što ljubavna romansa s njima može biti zabavna, ali oni su kao brza hrana - dobri su za brz zalogaj, ali su dugoročno loši za zdravlje

Zgodni su, zabavni, s njima nikad ne znate na čemu ste i vrtit će vas "oko malog prsta", a vama će to zapravo biti jako zanimljivo. No dugoročno, ostanete li s njim, riskirate epohalan slom srca i trebat će vam dosta vremena da se oporavite. 

Ako niste sigurni je li on dobar ili zločest, provjerite ovih 9 znakova:

1. Ne ispunjava 'obećanja'

Zločesti dečki kažu da će vas nazvati ili da ćete se vidjeti, ali kad dođe vrijeme za ispuniti 'obećano', oni zakažu. Često vam naknadno izmisle lošu ispriku, ali se nekako uspiju iskupiti dovoljno samo da drugi put izađete s njim.

Ako mu prigovorite za to, on se jedva ispriča za to ili se ponaša kao da radite dramu ni iz čega.

2. On je vuk samotnjak

Niste upoznale njegove prijatelje ili obitelj i izgleda da ni nećete. U stvari, ne priča puno o ljudima s kojima se druži. Kad ga pitate za obitelj, on priča površno i mijenja temu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

3. Nikad ne znate na čemu ste

Na čelu bi mu trebalo pisati 'toplo-hladno'. Ne možete predvidjeti njegovo ponašanje - u jednom trenutku ste u krevetu, a u drugom se pitate je li u potpunosti nestao.

Ne možete 'prokužiti' što se odvija između vas dvoje jer mijenja svoje ponašanje. Često razgovarate s prijateljicama do kasno u noć, pokušavajući analizirati njegovo ponašanje.

Shots of a handsome man relaxing at the bar

4. Čini se da ga prati gomila žena

Čak i ako nikada niste vidjeli ili upoznali te žene, to jednostavno možete osjetiti. Kad ste u njegovoj blizini, čini se da ga zanimate, ali vam nešto u vezi njega daje osjećaj da druge žene čekaju u redu. Možda vam namjerno ostavlja takav dojam, a možda je to nešto što slutite.

Ljubav ili požuda? Naučite ih razlikovati i usrećite sami sebe
Ljubav ili požuda? Naučite ih razlikovati i usrećite sami sebe

5. Ima puno 'prtljage'

Zlostavljanje u djetinjstvu? Da. Užasna prošla veza? Da. Tužne priče o tome kako ga 'pogrešno shvaćaju'? Da.

Zločesti dečki vam često stvaraju osjećaj da biste im se mogli približiti kada bi svojom ljubavi uspjeli 'popraviti' njihove probleme i otjerati bol. Bez obzira je li bol stvarna ili ne, to je vješta tehnika, jer vas on 'tjera' da se sažalite i ostanete s njim pa da ima izgovor za svoje loše ponašanje. Ako je previše 'hladan' radi posljednje veze da bi vas nazvao ili ispunio planove koje ste napravili, možda ste se zakačili za zločestog dečka.

6. 'Alergičan' je na planiranje

Zločesti dečko čeka 'bolju ponudu' kada su u pitanju planovi, zato se ne želi unaprijed dogovoriti. Ne zakazuje spojeve jer mu to ostavlja otvorene mogućnosti ako vas ne želi vidjeti ili ako upozna nekog novog. Radije će vas iznenaditi kad će mu se dati.

7. Predlaže puno 'druženja'

Recimo da spojevi nije nešto što ga zanima. Radije će vam predložiti da se 'družite' kod njega ili kod vas, kako bi što manje financijski ulagao i imao što manje formalnosti i obaveza prema vama. Također mu je lakše skinuti vas kod kuće dok gledate film, nego na večeri u restoranu.

Sexy young man

8. Reći će vam da je previše oštećen/zauzet/povrijeđen za vezu

Zločesti dečki su neprestano u sukobu s vezama. Ponavljat će kako jednostavno 'nije za vezu', ali će vas nastaviti zvati i ispitivati da izlazite s njim. Klasičan slučaj u kojem radi jedno, a govori drugo.

Učinit će da se osjećate kao da ste jedina djevojka za njega, ali i dalje govoriti da je u prošloj vezi bio 'previše povrijeđen' da bi započeo novu. Kad vam netko kaže da ne želi vezu s vama, vjerujte mu i pobjegnite.

9. Sebičan je i ravnodušan

Ni u jednom trenutku nemate osjećaj da stavlja vaše potrebe prije svojih. Sebičan je i ravnodušan prema vašim osjećajima.

Kad vas uzruja njegovo nepredvidljivo ponašanje ili bilo što drugo, on jednostavno prijeđe preko toga. Čini se da ga ne dira što ste uzrujani zbog njega ili da je on odgovoran za problem.

Pet znakova da ste u karmičkoj vezi - burne su, ali imaju rok...
Pet znakova da ste u karmičkoj vezi - burne su, ali imaju rok...

10. Razlog zbog kojeg ostajete...

Zločesti dečki su profesionalci u krevetu, što je ogroman razlog zašto žene 'zagrizu udicu'. Dobar seks nije znak da je dečko zločest, ali seksualna čarolija u kombinaciji s ostalim znakovima s popisa mogla bi vam signalizirati da ste se 'zapalili' za zločestog dečka, piše YourTango.

Pokretanje videa ...