Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Airbnb nudi čak godinu dana besplatnog boravka na Siciliji

Airbnb nudi čak godinu dana besplatnog boravka na Siciliji

Ako odaberu baš vas, možete boraviti na prekrasnom imanju s kućom na tri kata u selu Sambuca čak godinu dana. Uvjet je da pristanete voditi brigu o kući i gostima koji će u nju dolaziti

VIDEO

Airbnb će nekome ponuditi jedinstvenu priliku da živi u nedavno obnovljenoj kući na Siciliji u Italiji - a najam ga neće koštati apsolutno ništa.

POGLEDAJTE VIDEO: S dva francuska buldoga putuje po SAD-u

Pokretanje videa...

Buldozi 01:24

Ako imate dovoljno sreće da odaberu baš vas, možete ostati na prekrasnom imanju s kućom na tri kata čak godinu dana - ako pristanete voditi brigu o kući i gostima koji će dolaziti. Vi ćete biti nagrađeni za svoj trud jer će vam Airbnb omogućiti da zadržite svu zaradu koju je kuća ostvarila tijekom vašeg boravka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ova inicijativa je usmjerena na poticanje turizma i dovođenje novih ljudi u talijansko selo Sambuca (koje ima oko 6000 stanovnika) zbog želje za jačanjem ruralnih područja i kulturne baštine u Europi, navodi Airbnb.

Kako izgleda život digitalnih nomada: 'Ured su nam planina ili plaža, a 'kuća' cijeli svijet'
Kako izgleda život digitalnih nomada: 'Ured su nam planina ili plaža, a 'kuća' cijeli svijet'

Sambuca je dospjela na naslovnice 2019. tijekom kampanje 'Kuća za 1 euru' u kojoj su napuštene nekretnine ponuđene na prodaju za nešto više od jednog američkog dolara.

U pokušaju da se selo modernizira, kupci su trebali preurediti nekretnine ubrzo nakon kupnje. A nakon što je Airbnb kupio jednu od kuća u Sambuci, uspio ju je pretvoriti u nešto zaista posebno i sada im treba netko tko će je voditi.

- Airbnb je u potrazi za idealnim kandidatom za život bez plaćanja najma na godinu dana u domaćinstvo talijanskog naslijeđa. Uz fleksibilnost za život i rad na daljinu, jedna će osoba dobiti priliku preseliti se na Siciliju sa svojom obitelji, partnerom ili prijateljem i useliti se u ovu jedinstveno obnovljenu kuću - rekli su iz tvrtke.

Talijanska arhitektonska tvrtka Studio Didea transformirala je dom koristeći lokalne materijale, a uredila je prvi kat s malim dnevnim boravkom i glavnu spavaću sobu koja uključuje bračni krevet i vlastitu kupaonicu.

Tjestenina nije iz Italije, već ju je Marko Polo donio iz - Kine?
Tjestenina nije iz Italije, već ju je Marko Polo donio iz - Kine?

Na drugom katu se nalazi dnevni boravak, kuhinja, radni prostor, kupaonica i na polukatu spavaća soba s bračnim krevetom, dok se na gornjoj etaži nalazi dodatni dnevni boravak s kaučem na razvlačenje.

- Ljepota ove kampanje je u tome što daje drugu šansu ne samo napuštenom domu u srcu našeg sela – to je i druga šansa osobi koja se u nju useli - rekao je lokalni gradonačelnik Leonardo Ciaccio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by siciligram (@siciligram)

- Tražimo nekoga tko želi živjeti s lokalnim stanovništvom i sudjelovati u svim važnim trenucima zajednice, od berbe grožđa do berbe maslina i jedva čekamo poželjeti dobrodošlicu onome tko bude odabran - dodao je.

Pod pretpostavkom da će pravila uvedena zbog pandemije to dopustiti, boravak će započeti 30. lipnja.

Ako vam se ova ponuda sviđa, možete se prijaviti unosom svojih podataka na Airbnb-ovoj web stranici. Na ovom linku pri dnu stranice možete vidjeti i fotografije unutrašnjosti kuće, piše Digital Trends.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme