Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Alduk predstavio haljine s 3D aplikacijama i hlače s korzetom

Alduk predstavio haljine s 3D aplikacijama i hlače s korzetom
1

Da su moderne mladenke željne nešto drugačijeg dizajna, potvrđuje nova kolekcija Alduk Bridal. Među prijedlozima su kreacije bijele boje s aplikacijama koje naglašavaju siluetu i nježnost tekstila

VIDEO

Današnje mladenke ne žele teške haljine i komplicirani dizajn, već su zainteresirane za nešto praktičnije, a opet lijepe i elegantne outfite. Modni dizajner Ivan Alduk osluškuje potrebe naših dama te je svjestan da i jednostavnost može biti izuzetno ženstvena. U novoj Alduk Bridal kolekciji predlaže haljine ukrašene detaljima od laganog tekstila, a korzet koristi i u formuli sa širokim hlačama.

Alduk Bridal spring 2020

- Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno istraživanje stoga pri snimanju uvijek želimo napraviti nešto novo i neočekivano. Svrha modne kampanje je prenijeti informaciju kako je kolekcija gotova i spremna za isprobavanje i naručivanje. U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice - izjavio je Ivan.

Alduk Bridal spring 2020

Kroj je baziran na formi koja prati liniju tijela, dok je suknja A kroja, a obaveznim naglaskom na struku. Dizajner ovoga puta koristi i 3D teksture, kao što su vezene čipke apstraktnih motiva. Rukavi na korzetu imaju dinamiku leptira, no kreacija ne treba biti simetrična, već autor ponegdje predlaže ukrašavanje samo jednog ramena.

Alduk Bridal spring 2020

Rezultat je moderna haljina koja ne opterećuje figuru ni doslovno ni stilski, već je lagana i ugodna. Ponekad višeslojna kroz metre laganih materijala ili u varijanti čipke, nova je vjenčanica simbol prirodnih tonova u simbiozi sa snježno bijelom.

Alduk Bridal spring 2020

Dvadesetak novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo utjelovila modernu Alduk mladenku, a hotel Amadria Park Zagreb je posložio kao retro kulisa ove modne priče. Minimalistički make-up i jednostavnu frizuru potpisuje studio Marcela.

Alduk Bridal spring 2020

Probe su kod Alduka besplatne, no potrebno je rezervirati termin na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda. Dizajner će osobno svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. Alduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti dva do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru