Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Ananas je najpoznatiji simbol svingera, a ovo su još neki tajni signali kojima pozivaju na seks

Ananas je najpoznatiji simbol svingera, a ovo su još neki tajni signali kojima pozivaju na seks

Brojni parovi nose crni prsten kako bi potajno implicirali da vole svinganje, kaže Cooper Beckett, voditelj podcasta 'Life on the Swingset' i savjetuje kako nositi takav prsten

VIDEO

Pošto je svinganje još uvijek pomalo tabu tema i izaziva zgražanje kod susjeda, ljudi koji na ovaj način zadovoljavaju seksualne potrebe dosjetili su se načina kako se mogu međusobno prepoznati i tako lakše stupiti u kontakt.

Ananas je najpoznatiji znak raspoznavanja svingera, ali zašto baš ananas? Navodno je kroz stoljeća predstavljao šarmantnu gostoljubivost i entuzijastičnu dobrodošlicu. Kada svingeri drže ananas na terasi ili poštanskom sandučiću, to implicira da je u tijeku svingerska zabava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

Ukoliko je ananas okrenut naopako, to otkriva osobu koja traži svingersku zabavu. Takav zna biti na odjeći, kapama, torbicama, nakitu itd.

Pisali smo nedavno o bračnom paru kojemu se učinilo slatkim na godišnjem odmoru nositi kupaće kostime s motivom ananasa. Nisu bili svjesni da je to znak raspoznavanja svingera pa su se čudili što su svi prema njima toliko ljubazni. 

'Na plaži smo slučajno pokazali tajni znak svingera. Nismo znali za to. Svi su bili tako ljubazni'
'Na plaži smo slučajno pokazali tajni znak svingera. Nismo znali za to. Svi su bili tako ljubazni'

Osim ananasa, navodno je i popularna pampas trava tajni simbol svingera. Ova biljka se može naći u mnogim vrtovima pa se nadamo da je neki sad neće počupati kako ne bi sablaznili susjedstvo ni krivi ni dužni. Službeni naziv ove biljke je Cortaderia selloana, a teorija je da, ako netko ima pampas u vrtu to pokazuje da cijeni alternativni stil života. 

'Swinging' u prijevodu s engleskog znači - ljuljanje, a pampas je poznat po svojim metlicama koje se lagano ljuljuškaju na povjetarcu, možda je i to neka poveznica. Iako, kad spominjemo metlice, odnosno peruške, nije velika tajna da ih neki rado koriste u intimnim seansama. Otkako se pročulo da je pampas znak svingera, prodaja ove trave je pala, tvrde neki.

Poseban znak svingera je simbol ljuljačke

Taj simbol često se nalazi na crnom prstenu koji nose kao znak raspoznavanja, ali i na drugim predmetima. 

- Brojni parovi nose crni prsten kako bi potajno implicirali da vole svinganje - kaže Cooper Beckett, voditelj podcasta 'Life on the Swingset' i savjetuje kako nositi takav prsten.

- Crni prsten nosite na desnoj ruci u slučaju da ste vani i otvoreni ste za susret s drugim svingerima. U slučaju da vam priđe netko tko nosi tamni prsten na desnoj ruci, počnite s njim razgovarati na način: 'Vidim da nosiš crni prsten na desnoj ruci. Možda smo članovi istog kluba' - kaže Beckett.

Neki simbol ljuljačke čak tetoviraju na vidljivi dio tijela kako bi što lakše privukli istomišljenike, nose kao privjesak na lančiću, kao detalj na šilterici, majici...

Postoji još nekoliko teorija o tome kako se svingeri raspoznaju. Navodno rado okućnicu ukrašavaju bijelim kamenjem dok u prednji dio vrta znaju stavljati ružičaste i ljubičaste detalje. Pojedinci na ulazna vrata stavljaju dodatak za kucanje u obliku ananasa. Neki čak i vrtne patuljke povezuju sa simbolikom svingera.

I hidromasažne kade u vrtu se, također, smatraju tipičnim svingerskim mentalitetom, iako takvo vjerovanje mnogi smatraju suludim.

- Najveća je zabluda da su hidromasažne kade rezervirane samo za svingere, liberalne nogometaše Premiershipa ili upečatljive tipove koji žive u Essexu. Istini za volju, kupuju ih svi i svatko - rekao je Ross Phillipson, šef prodaje u 'Hot Tubs Superstoreu' u Blackpoolu u Velikoj Britaniji, a prenosi nypost.com.

'Veganski kondomi će poboljšati znojne seanse pod plahtama'
'Veganski kondomi će poboljšati znojne seanse pod plahtama'

Još neki znakovi:

  • Žena nosi narukvicu na desnoj nozi.
  • Žena nosi narukvicu na lijevoj nozi.
  • Muškarac ili žena koji nose crvenu kapu.
  • Nošenje prstena na palcu.
  • Nošenje prstena na nožnom prstu.
  • Prebacivanje vjenčanog prstena na desnu ruku.
  • Yin-Yang tetovaža.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'