Lifestyle

Komentari 2

Anđa Marić i Ivana Plechinger otkrile kako su se nosile s najtežim izazovima u životu

Anđa Marić i Ivana Plechinger otkrile kako su se nosile s najtežim izazovima u životu

U talk-showu Ženska priča s Marijanom Perinić dvije poznate dame pričale su o svojoj borbi s multiplom sklerozom i moždanim udarom te kako su se uzdigle iznad toga

Ženska priča, koja je sedam sezona do posljednjeg mjesta punila zagrebački klub Sax, nastavlja s jednako atraktivnim i zanimljivim gošćama i pričama u online formatu. U suradnji s portalom miss7 Ženska priča ugostila je Anđu Marić i Ivanu Plechinger, dvije dame otprije dobro poznate javnosti. 

U druženju s voditeljicom Marijanom Perinić otkrile su nešto više o svojoj hrabrosti suočavanja s najvećim životnim izazovima. Tema emisije je 'Ljubav prema sebi'. 

Pjevačica Anđa Marić od 2012. bori se s multiplom sklerozom, a Ivana Plechinger preživjela je moždani udar u 39. godini. Ova motivacijska govornica, radijska i TV voditeljica često je znala reći da je Ivana koja je doživjela moždani udar umrla, a da je zato nova Ivana puna radosti i životnog elana. 

Anđa Marić pronašla je vlastiti alternativni put nošenja s bolešću i u večerašnjoj emisiji otkrit će, kao i Ivana, što ih je bolest naučila i kako su prebrodile brojne izazove. 

POGLEDAJTE CIJELU EMISIJU:

 

Najčitaniji članci