Anna Todd : Poslije svega - ljubav koja ne priznaje granice | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Anna Todd : Poslije svega - ljubav koja ne priznaje granice

Anna Todd : Poslije svega - ljubav koja ne priznaje granice
1

Poslije svega predstavlja I. dio serijala o ljubavi koja ne priznaje granice. Očarao je milijune i oborio sve rekorde čitanosti. Predstavlja najveću senzaciju našeg doba

Poslije svega priča je o djevojci Tessi, odlikašici u vezi s pouzdanim, stabilnim mladićem i majkom koja joj želi život u kojem nema puno odstupanja od zacrtanog, sigurnog plana. Stvari se mijenjaju kad prvog dana odlaska na studij Tessa upozna Hardina, problematičnog mladića koji živi po vlastitim pravilima.

Naravno, Tessi i Hardinu dogodi se ljubav, ali turbulentna ljubav u kojoj štošta moraju doznati kako jedni o drugome, tako i o sebi samima.

Serijal o ljubavi dvoje mladih i ljubavi koja ne poznaje granice mlada američka spisateljica Anna Todd počela je objavljivati na online platformi Wattpad i nije prošlo dugo da njezin serijal obori sve rekorde čitanosti te – s više od milijardu pregleda – dobije titulu najveće internetske senzacije našeg doba. Ne čudi, dakle, što je Todd privukla pažnju najvećih izdavačkih kuća, stoga će pošireno izdanje romana gotovo istodobno biti objavljeno u 26 zemalja svijeta. Tako hrvatsko izdanje izlazi svega dvadeset dana nakon što je roman objavljen na engleskom.

Američka spisateljica svoj je serijal počela pisati inspirirana likom Harryja Stylesa iz benda One Direction, no u njezinoj verziji on je pretvoren u mladog, problematičnog studenta književnosti.

Željela sam ispričati priču o ljudima čije se priče često ne čuju, realističnu priču o stvarnim ljudima. Ne pišem o onom jedan posto ljudi koji su imali bajkovit, čudesan život, već o onima koji su, baš kao i ja, recimo, imali, ne baš tako lijepo djetinjstvo“, istaknula je autorica u jednom intervjuu.

Kao jedan od uzora Anne Todd navodi spisateljicu E. L. James i njezin roman 50 nijansi sive, koji je također izvorno započeo kao fan-proza, a nije malen broj onih koji Poslije svega nazivaju i novom inačicom 50 nijansi sive.  

Već su prodana i prava za filmsku ekranizaciju romana koju će producirati Paramount Pictures, a poklonici romana već mjesecima vode žestoke debate o tome tko bi trebao glumiti Tessu i Hardina.

Poslije svega s engleskog je prevela Andrea Marić.

Pročitajte nekoliko poglavlja romana:

http://profilknjigaizdanja.blogspot.com/2014/10/anna-todd-poslije-svega.html

http://profilknjigaizdanja.blogspot.com/2014/10/poslije-svega-drugo-poglavlje.html

Pogledajte trailere romana koji su napravili sami fanovi:

https://www.youtube.com/watch?v=KL70a2wTA8U

https://www.youtube.com/watch?v=4qq_nO_oP_4

Hardin i Tessa studenti su književnosti, a ovo su njihove omiljene knjige:

Pratite nas na Facebooku.

Pročitajte više vijesti u specijalu Profil knjiga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ovo je popis razloga zbog kojih moja supruga najčešće odbija seks - je li i kod vas isto?
DUUUUUGI POPIS

Ovo je popis razloga zbog kojih moja supruga najčešće odbija seks - je li i kod vas isto?

Jedan pomalo frustrirani muškarac odlučio je zabilježiti sve razloge zbog kojih je supruga odbila seks s njim, a izgleda da nije jedini s ovakvim problemima u spavaćoj sobi

Dnevni horoskop za subotu 15. lipnja: Ovan ima jaku intuiciju, a Lavu će se svi povjeravati
ŠTO NOSI POČETAK VIKENDA?

Dnevni horoskop za subotu 15. lipnja: Ovan ima jaku intuiciju, a Lavu će se svi povjeravati

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 15. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Dečki podijelili najbolje savjete za seks koje su dobili: 'Meni su lezbijke održale kratki tečaj...'
SAVJET ZLATA VRIJEDAN

Dečki podijelili najbolje savjete za seks koje su dobili: 'Meni su lezbijke održale kratki tečaj...'

Mladim ili neiskusnim muškarcima ponekad treba puno pogrešaka kako bi naučili što žene vole, pa su odlučili razmijeniti svoja znanja na društvenim mrežama - evo najboljih savjeta