Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Arendelle kao iz filma, Elsa i Ana stižu u pariški Disneyland

Iako se prvi film Snježno kraljevstvo pojavio u kinima 2013. još uvijek nije prestalo ogromno zanimanje za dvije poznate sestre. Budući da uskoro stiže novi film, manija će trajati još neko vrijeme

Screenshot
Foto: Screenshot
0 komentara

Pariški će Disneyland u skoroj budućnosti postati bogatiji za Snježno kraljevstvo iz Arendellea! 

Do sada je bilo poznato da Disneyland radi na višegodišnjem proširenju, a sada smo saznali da će sljedeće godine svoja vrata otvoriti i Arendelle. I izgledat će isto kao u filmu. Tematskim parkom Snježno kraljevstvo šetat će Elsa i Ana, Olaf, Kristof, a u njemu će biti i restoran te dućan s Frozen suvenirima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Od 11. siječnja do 3. svibnja 2020. pariški Disneyland predstavit će i novo obiteljsko putovanje: Frozen Celebration. Ovo slavlje uključuje nekoliko predstava na dan s Annom, Elsom, Kristoffom, Olafom i Svenom te plesačima i akrobatima. 

Sljedeće godine otvorit će se još dva tematska parka - Marvel i Ratovi zvijezda piše Bustle.com.

Kad je Disneyland Paris 1992. godine počeo dočekivati ​​posjetitelje, nije se činilo kao da ga čeka svijetla budućnost. Izvorno nazvan Euro Disney, prekoračio je proračun i privukao znatno manje gostiju nego je očekivano u prvoj godini projekcije. Pored toga, u tvrtki nisu ni razmišljali o tome kako će možda morati promijeniti cijeli tematski park, da bi bili uspješni na međunarodnom tržištu.

Nakon velikih promjena i mnogo financijskog restrukturiranja, odmaralište je na kraju počelo profitirati, a od tada je je poprilično naraslo. Danas tako ne sadrži samo originalnu, parišku verziju parka Disneyland, već i sedam tematskih hotela, prirodna odmarališta, trgovačke lance i naravno, park Walt Disney Studios.

Foto: Twitter/Screenshot2

Pored Frozen zemlje, zna se i da će područje u znaku Marvela biti nazvano 'Osvetnički kampus', a za jedan je od postojećih hotela u odmaralištu, u tijeku i velika obnova te preobrazba temeljena na Marvelovim junacima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message