Lifestyle

Komentari 127

Baka (81) otvoreno o braku s 46 godina mlađim: 'Reže mi nokte na nogama, nosi me i strpljiv je'

Baka (81) otvoreno o braku s 46 godina mlađim: 'Reže mi nokte na nogama, nosi me i strpljiv je'

Iris Jones iz britanskog Westona 2019. je preko Facebooka upoznala svoju ljubav života, 46 godina mlađeg Egipćanina Mohameda Ahmeda Ibrihama. Nedugo nakon toga su se upoznali

Nakon mnogobrojnih razgovora na Facebooku baka je odlučila odletjeti u Egipat kako bi se upoznala s Mohamedom. Njihova veza postala je poznata široj javnosti prošle godine kada se Iris pojavila u britanskom talk showu This Morning gdje je pričala o dobnoj razlici te je osim toga, iznijela i šokantne detalje iz svog seksualnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditelji Holly Willoughby i Phillip Schofielda pocrvenjeli su nakon što im je priznala da su prvu noć kada su ona i Mohamed vodili ljubav trebali iskoristiti cijelu bočicu lubrikanta. Iako su to sve iskoristili Iris je i dalje imala bolove u predjelu stražnjice.

Osim što je u showu otkrila mnoge detalje, na svom Facebooku je otkrila kako joj njezin mlađahni dečko 'reže nokte na nogama, kako je spavao na bolničkom bodu kada se oporavljala u bolnici i da ju je nosio kada nije mogla ići po stepenicama'. 

Napisala je na Facebooku: 'LJUBAV je kad vam onaj koga volite odreže nokte. LJUBAV je kad vas onaj koga volite nosi uz stepenice kada se lift pokvari. LJUBAV je kad onaj koga volite provodi sate tražeći telefon koji ste ostavili u taksiju Ubera. Scenarij traženja igle u sijenu. LJUBAV je kada [onaj] koga volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. LJUBAV podnosi moju ćud kada sam se žalila kako mi je vruće u Egiptu! Vrućina je bila neumoljiva pa tako i moje prigovaranje. Volim te zbog svega što jesi i nastavljaš biti, Mohamede. Tvoje strpljenje, tvoje razumijevanje, tvoja odlučnost, tvoja briga i pažnja prema ovom ponekad, neraspoloženom čudu od žene koja te voli beskrajno. Hvala ti što si ti i što me voliš.'

Mohamed je ispod objave komentirao: 'Dušo, nisam u mogućnosti odgovoriti na ovako sjajan tekst', na što je Iris odgovorila: 'Znam da si čovjek od nekoliko riječi, ali u ovom slučaju tišina nije zlatna.'

Iris je prethodno otkrila kako strahuje da možda nikada više neće vidjeti ljubav svog života, jer se on trudi osigurati supružničku vizu za Veliku Britaniju.

U razgovoru za Metro ranije ove godine, izbezumljena baka rekla je da nije imala pojma kada će joj se suprug moći pridružiti u Britaniji.

- Odvojena sam od nekoga koga volim, teško je. Vrijeme nije na mojoj strani. Išla sam tri puta u Egipt i vratila sam se bez njega - objasnila je potresena baka.

Međutim, ona i nije sigurna hoće li moći više dolaziti u Egipt jer tamošnja klima ne odgovara njezinu zdravlju. Kaže kako joj je tamo prevruće i prašnjavo. Osim toga, kada ode u Egipat najviše novca potroši na smještaj.

- Godine više nisu na mojoj strani. Sutra mogu umrijeti. Svaki dan mi je dragocjen. Užasno je biti razdvojena od njega - kaže Iris.

Čak je poslala i poziv premijeru Borisu Johnsonu da dopusti Mohamedu da dođe u Veliku Britaniju, gdje bi kako ona kaže bio doprinos gospodarstvu.

Par se vjenčao u studenom 2020. godine, a i jednom i drugom, to je bilo treće vjenčanje do sada. Nisu imali tradicionalno vjenčanje već su dobili službenu potpisanu potvrdu na arapskom da su vjenčani.

- Morali smo potpisati nekoliko dokumenata. Nakon toga, dokument nam je uručen, jedan za Mohameda i jedan za mene, a sve na arapskom, ne znam što uopće piše - kaže Iris.

Nakon toga svoje vjenčanje proslavili su u KFC-u jer ga obožavaju, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci