Lifestyle

Komentari 176

Baka (82) otkrila najdražu pozu u seksu s mlađim mužem (36): 'Sve drugo bi mi bilo prebolno'

Baka (82) otkrila najdražu pozu u seksu s mlađim mužem (36): 'Sve drugo bi mi bilo prebolno'

Tablete koje uzimam čine moju kožu užasno tankom. Tako da to možemo raditi samo ležeći, dok je on na meni. Inače bi naš seks bio jako bolan i ja bi imala modrice, ispričala je Iris Jones

Iris Jones (82) se prije godinu dana udala za 36-godišnjeg inženjera Mohameda Ibrihama iz Egipta. Par je postao poznat nakon gostovanja u emisiji 'This Morning' u kojem su prošle godine Iris i Mohamed šokirali voditelje Holly Willoughby i Philipa Schofielda pričama o svom seksualnom životu. Priznali su kako su za prvi seks potrošili cijelu tubu lubrikanta, a bio je popraćen i bolovima u zdjelici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iris iz Somerseta upoznala je Mohameda na Facebooku pa je nakon toga otputovala u Egipat kako bi ga upoznala. Vjeruje se da je vjenčanje bilo u Egiptu i da je Iris prešla na islam. Ona je počela pričati s Mohamedom, koji je rodom iz Kaira, kada je na Facebooku istraživala ateizam.

U početku joj je ljubav izjavio putem društvenih mreža, a zatim je rekao da su mu se osjećaji potvrdili kad je Iris prvi put vidio u zračnoj luci u Kairu.

Britansko Ministarstvo unutarnjih poslova Mohamedu još nije izdalo vizu za supružnika, pa par održava vezu na daljinu, a sada im je i prva godišnjica braka.

- Jedva čekam da se sretnemo. Moj odvjetnik kaže da moram biti pozitivna. Samo se nadam da će to biti dobre vijesti. Toliko mi nedostaje Mohamed, samo ga želim sa sobom u Velikoj Britaniji. Za mene bi bio smak svijeta kada on ne bi dobio vizu. Bilo bi mi kao da nije umro, ali je nestao - ispričala je Iris.

Odluka o tome hoće li se Mohamedu dopustiti preseljenje u Veliku Britaniju trebala bi biti donesena početkom studenog, a par je podnio zahtjev za vizu još u kolovozu.

- Oni sada ispituju. Žele dokaz da će on imati gdje odsjesti kada dođe. Također, žele znati da dobro zna engleski jezik. Taj test je položio. Oni također brinu o financijama. Očito morate biti puni kao brod da biste došli živjeti kod svog supružnika - tvrdi Iris.

Iris kaže da bi Mohamedov dolazak u Veliku Britaniju bio odličan za gospodarstvo jer bi, kako ona kaže, on mogao raditi u elektrani Hinkley Point jer je školovani inženjer.

Veza ovog para privukla je pozornost javnosti početkom prošle godine kada je Iris u emisiji This Morning na ITV-u pričala o velikoj razlici u godinama između nje i njena partnera, te je ujedno otkrila i detalje iz seksualnog života.

Holly Willoughby i Philip Schofield nisu bili spremni na to koliko će ona biti otvorena i odmah su se krenuli smijati kada je baka počela pričati o svojim seksualnim avanturama.

- Prva noć bila je prilično teška. Nitko nije bio u mojoj blizini dobrih 35 godina... Mislila sam da sam opet djevica! - ispričala je dok je Phil (57) držao glavu u rukama, a Iris je nastavila: 'Mogu li vam reći što smo koristili? Čitavo pakiranje lubrikanta'.

Voditeljica Holly (38) se nije mogla kontrolirati i počela se smijati dok je Iris nastavila: 'Stvar je u tome što sljedeći dan nisam mogla hodati... Osjećala sam se kao da sam jahala konja! Imala sam bol u zdjelici. No, svejedno, prebrodili smo to'.

- Tablete koje uzimam čine moju kožu užasno tankom. Tako da to možemo raditi samo ležeći, dok je on na meni. Inače bi naš seks bio jako bolan i ja bi imala modrice. Zadirkivala sam ljude da se volim seksati u psećem položaju, ali ova pozicija mi je laskavija. Volim šokirati ljude. Zašto ne? To ih nasmijava. Ljude koji imaju dosadne živote očito nasmijava moja upotreba lubrikanta. Mohamed je moj faraon. On je čisti Egipćanin. On je vrlo, vrlo seksi. On je divan čovjek - poručila je Iris.

Mnogi gledatelji zabrinuli su se jer misle kako bi Mohamed mogao prevariti Iris.

- Vidjela sam mnogo žena koje su muškarci prevarili s mlađim ženama, ali ja nikad ovako nisam bila zaljubljena. Znam da svi misle da sam ja starica koju on iskorištava zbog novca, ali ja ga ni neman. Ja nisam žena koju se može prevariti. Osim toga, on od mene nikada nije tražio novac. Sve troškove dijelimo na pola. Ne bojim se da će dobiti vizu i onda me ostaviti. Povjeravam mu svoj život. Posljednji put smo se vidjeli u prosincu 2020., zbog pandemije. Ali stalno razgovaramo preko mobitela ili se čujemo preko Facebooka. Neću odustati sve dok mu Ministarstvo unutarnjih poslova ne odobri vizu - ispričala je Iris, piše The Sun.