Lifestyle

Komentari 146

Baku napali jer traži 100 kn na sat da čuva unuka: Pohlepna si!

Baku napali jer traži 100 kn na sat da čuva unuka: Pohlepna si!

Australka kaže da voli svog unuka, ali da ne drži vrtić. Zbog čuvanja malenog morala bi na nekoliko dana u tjednu prestati raditi svoj posao, a za to joj treba nadoknada

Nakon što je priča došla do društvenih mreža, mnogi su ovu baku iz Australije napali da je pohlepna, nerazumna i bezosjećajna zato što je od kćerke tražila da joj plati čuvanje unuka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baka je tražila oko 100 kuna na sat, a to je objasnila tako što ima posao kojim se bavi od kuće i morala bi ga prestati raditi na nekoliko dana u tjednu zbog čuvanja malenog. Za to želi nadoknadu. Kći joj je ponudila oko 60 kuna na sat, ali baka nije pristala te se čak i naljutila jer joj nudi tako malo, piše Daily Mail.

- Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadomjesti plaću koju ću izgubiti jer nekoliko dana u tjednu neću raditi svoj posao - napisala je baka na društvenim mrežama.

Mnogi su je napali i rekli kako je očito da uopće ne želi čuvati unuka, pogotovo jer traži tako veliki iznos.

Većina je komentirala kako toliko dobivaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne tečajeve te su se pitali koje baka ima kvalifikacije da želi takvu satnicu.

Bilo je i onih koji su stali na bakinu stranu. Kažu da je sasvim logično da joj treba nadoknada jer će zbog čuvanja unuka ostati bez dijela prihoda.

- Zar joj je obaveza raditi besplatno da bi pomogla kćerki - pitao se jedan.

Što vi mislite, tko je u pravu?

Najčitaniji članci