Lifestyle

Komentari 0

Baš moćni dojam: Jastučići su osvojili haljine i basic majice

Baš  moćni dojam: Jastučići su osvojili haljine i basic majice

Simbol osamdesetih, snažna i moćna ramena koja su definirala svijet uspješnih poslovnih žena i dama koje imaju moć, vratila su se u varijanti na večernjim haljinama i bazičnim gornjim komadima

Jedan od stilskih trikova su pojačana ramena koja daju dojam moći, ali i vizualno čine struk užim, a cure ga vole i radi raznolikosti. Može biti na majici, a može i na večernjoj haljini te ukrašen kristalima ili drugim statement aplikacijama.

Majice su već ove sezone zavladale u varijanti s jastučićima, razne Influencerice i cool cure obavezno su se već poslikale u kroju pojačanih ramena. No, ovaj mikro trend neće ostati samo ljetni, već nam i jesenski trendovi pripremaju razne slične stilske delicije.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit inspiriran zagrebačkim Hendrix mostom, potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Visoka ramena ključna su na večernjim haljinama koje osim jastučića imaju i nabore, draperije koje daju notu glamura. Uz takve kreacije nakit nije nužan, jer haljina je raskošna sama za sebe.

Glam haljina dobila je power siluetu, a tu su i razni ukrasi, primjer su glitter efekti.

Za dan tu su bazične majice, ali i one u stilu trenirke, koju nosimo ne samo na traperice, već i hlače na crtu, što ju čini i uredskim modnim komadom. Ovdje je očita ta super popularna inspiracija sportivo krojevima, koje street style voli već sezonama.

Najčitaniji članci