Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Beauty rituali 6 influencerica starijih od 50 godina: Otkrile su tajne sjajne i njegovane kože

Beauty rituali 6 influencerica starijih od 50 godina: Otkrile su tajne sjajne i njegovane kože

Ovih šest žena dokaz su da starenje treba prigrliti s entuzijazmom. Put do zdrave i njegovane kože u godinama prema njima dolazi izvana, a onda brigom o koži te o fizičkom i psihičkom zdravlju

VIDEO

Kažu da s godinama dolazi samopouzdanje, a ove žene pravi su primjer toga. One imaju preko pedeset godina, a njihova sjajna koža dokaz je da se o njoj treba brinuti cijeli život. One su nam otkrile tajne do sjajne i njegovane kože.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vesna Lamer 01:20

1. Mouchette Bell

Kako sam odrastala, mislila sam da je ljepota sve što nisam. Međutim, kad sam bila tinejdžer, stvari su se počele mijenjati. Danas se osjećam lijepo jer sam odmorna i puna vitalnosti, kao nakon ljetnog kupanja u moru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mouchettebell

Starenje je život i to ne možemo spriječiti, zato je važno da uvijek budete pozitivni. Nikad nisam koristila botoks ili filere. Međutim, neću osuđivati ​​druge ljude ako to žele učiniti. Svoj izgled bih opisala kao prilično prirodan: jake boje na usnama i malo toplih nijansi na obraze. Moji omiljeni brendovi ruževa su Chanel, Lisa Eldridge i Mac. Uvijek skinem šminku prije spavanja. Pijem i puno vode, što sam radila i kroz cijeli život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mouchettebell

Osim toga, meditiram svako jutro i navečer te puno hodam po svježem zraku. Također, dokazano je da svakodnevna zahvalnost podiže endorfin, za koji znamo da je dobar za zdravlje i dobrobit.

Top pilinzi za sve tipove kože: Nahranit će lice i pripremiti ga za zimu, a rade se kod kuće
Top pilinzi za sve tipove kože: Nahranit će lice i pripremiti ga za zimu, a rade se kod kuće

2. Lyn Slater

Covid je doveo do ponovnog oživljavanja anti-age osjećaja te nas je natjerao da se povučemo iz javnog života. Mediji moraju ozbiljno promijeniti stajalište o starosti.

Moja šminka je vrlo minimalna i rijetko od nje odstupam, osim ako imam neki poseban događaj. Većinu dana nosim toniranu hidratantnu kremu s malo kremastog rumenila kako bi dodala toplinu obrazima. Stavim i malo gela za obrve, malo olovke za oči i maskaru. Tražim proizvode koji pružaju lagano prekrivanje i daju mi ​​sjaj.

Rijetko sam obraćala pažnju na svoju kožu dok sam bila mlađa. Najviše mi je žao što kremu za sunčanje nisam prije koristila i što se nisam rješavala stresa i što nisam vodila zdravu prehranu. Ovih dana svakodnevno radim jogu, hodam nekoliko kilometara, jedem biljnu prehranu, ne pušim i ne pijem alkohol, pokušavam svaki dan naučiti nešto novo. Pišem i provodim vrijeme s obitelji, prijateljima i mlađim ljudima – oni me inspiriraju.

Najpopularnija muška frizura: Sa strane super kratko, gore dugačko u raznim varijantama
Najpopularnija muška frizura: Sa strane super kratko, gore dugačko u raznim varijantama

3. Maye Musk

Prvi put je netko rekao da sam lijepa kad sam se preselila u Sjedinjene Države u dobi od 48 godina. Najneobičnije je bilo u Južnoj Africi i Kanadi reći nekome u lice da je lijep. Karakter je bio važniji od vašeg vanjskog izgleda. Danas se osjećam lijepo kada hodam crvenim tepihom u veličanstvenoj dizajnerskoj haljini, s profesionalnom frizurom i šminkom. Pozivnice za crveni tepih počela sam dobivati tek u dobi od 68 godina. Nikada nemojte odustajati - nikada nije kasno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Volim se prirodno našminkati kada se sastajem s prijateljima, ali sam vrlo eksperimentalna kada su u pitanju moda i crveni tepih. Pratim trendove ljepote, jer sa 73 godine i dalje moram biti elegantna i moderna. Moji omiljeni make-up proizvodi su korektor za prikrivanje pjega od sunca, puder za izglađivanje neujednačenog tona kože, olovka za obrve koja će licu dati nekakav oblik, maskara za poboljšanje mojih kratkih trepavica i ruž. Moj omiljeni brend je Dior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Jako pazim na njegu kože. Koristim dobre proizvode za pranje lica, kremu za oči, hidratantnu kremu i balzam za usne. Koristim i masku za lice kada imam 20 minuta za opuštanje. 

Kao dijetetičar, držim se fleksitarijanske prehrane, što znači vegetarijanstvo kod kuće i meso, riba ili piletina kada jedem vani. Kad loše jedem, osjećam se tužno. 

Baletan Roberto Bolle seksi fotkama ostavlja žene bez daha
Baletan Roberto Bolle seksi fotkama ostavlja žene bez daha

4. Grece Ghanem

Vjerujem da sam kako sam odrastala, bolje upoznala sebe i postala sam sigurnija u to tko sam. Vjerujem da samopouzdanje zrači ljepotom.

Raznolikost u modelingu je promijenila definiciju ljepote i revolucionirala industriju. Starenje oslobađa i vjerujem da ljepota ne nestaje s godinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Imam vrlo jednostavan pristup kada je u pitanju make-up. Većinu vremena držim se jednostavne rutine koja je - lagana maskara i sjajne usne, ništa previše. Ne pratim baš nikakve beauty trendove, saznala sam što mi najbolje odgovara. Još uvijek volim eksperimentirati s vremena na vrijeme i izaći iz svoje zone komfora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Njega kože počinje iznutra. Kako se vaše tijelo osjeća iznutra odrazit će se na vašu kožu izvana. Jedem puno voća i povrća i pijem puno vode dnevno. Također je važno vježbati kako biste održali protok krvi u vašoj koži, što joj pomaže da ostane zdrava i da se regenerira. Brinem se o svojoj koži ujutro i prije spavanja. Također toplo preporučujem nošenje SPF-a svaki dan, bez izuzetaka, čak i ako ne izlazite iz kuće. 

5. JoAni Johnson

Kad sam bila mlađa, trendovi ljepote bili su zabavni i uzbudljivi. Sada je za mene to više instinktivno. Moj izgled se mijenja s mojim dnevnim obavezama ili s onim što mi donosi radost određenog dana. Trenutno tek učim stavljati umjetne trepavice. 

Ljepota i ja imamo jedinstven odnos koji postaje sve jači sa svakom zarađenom linijom i borom. Kad je riječ o starenju, uključite nas više u editorijale, na modne piste, a posebno na naslovnice časopisa. Uključite i druge, a ne samo holivudske zvijezde.

Njega kože najvažniji je dio svakog beauty rituala i radije je održavam što jednostavnijom, uz svakodnevno čišćenje, hidrataciju i povremeno stavljanje maski. Uvijek počinjem s hladnom vodom, nakon čega slijedi čišćenje i toner. Važno je da se brinete o sebi fizički i psihički. Fizički volim hodanje, jednostavnu tjelovježbu i istezanje, a psihički se brinem o sebi čitajući i rješavajući križaljke.

Koža meka poput bebine: Piling je idealan za njegu zimske kože
Koža meka poput bebine: Piling je idealan za njegu zimske kože

6. Jan de Villeneuve

Prvi put sam se osjećala lijepom kada sam izabrana za kraljicu maturalne u srednjoj školi 1962. godine, ali općenito se nikada nisam htjela koncentrirati na ideju da je ljepota važna u životu.

Tijekom ranih 70-ih, modeli su se sami šminkali za fotografske kampanje, a ja bih stavljala velike umjetne trepavice na gornji i donji dio očiju, kao što je to bilo popularno u to vrijeme. 

Moj pristup njezi kože uvijek je bio otprilike isti. Svako jutro nakon buđenja 25 puta poprskam lice hladnom vodom, a zatim ga navlažim. Otkad znam za sebe, prije spavanja, ponovno se hidriram, masirajući lice kremom jednu minutu.

Starenje je prirodno stanje koje trebamo priznati i prihvatiti s entuzijazmom. Divno je što su starije žene sada dio kreativne modne scene. Mislim da je dobro poticati ljude da budu svoji, bez obzira na godine, piše Vogue.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti