Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Beauty trikovi koji zaista rade: Za 'isklesan' trbuh, lijepu kosu

Beauty trikovi koji zaista rade: Za 'isklesan' trbuh, lijepu kosu
5

Jednostavni trikovi mogu poboljšati izgled i skratiti vrijeme koje iziskuje uljepšavanje. Sitnicama poput ukosnica, štapića za uši, folijom i vrpcama olakšajte si beauty rutinu

VIDEO

Na nekim trikovima za ljepotu tijelo vam može biti zahvalno. Čini se kao da se svaki dan novi trik za uljepšavanje pojavi na internetu, a zaista može biti izazov shvatiti kojeg se isplati isprobati.

Srećom, neki od ovih savjeta vrlo su vrijedni, ne samo da djeluju, već daju stvarno dobre rezultate i olakšavaju vam svakodnevicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bizarni anti-age tretmani 01:29

Kako biste izgledali i osjećali se što bolje, donosimo popis provjerenih trikova ljepote koje možete probati:

1. Sjajilo za usne

Mučite li se s neurednim sjajilom - raširite malo ukosnicu i stavite ju preko usana tako da se njezin vrh preklapa s vrhom usana i nanesite boju unutar nje. Tako ćete osigurati da šminka ostane ispod linije usana.

2. Oštro konturiranje 

Ako vam je konturiranje teško, ovaj trik će to znatno olakšati. Jednostavno upotrijebite visoku petu cipele i stavite je na lice duž jagodične kosti. Koristite ovo kao šablonu za oštru konturu.

Make-up look koji naglašava pogled, a treba samo 1 proizvod
Make-up look koji naglašava pogled, a treba samo 1 proizvod

3. Glatka, blistava šminka 

Upotrijebite komad prozirne folije na licu i na njega nanesite proizvode poput pudera, kremastog rumenila i konture. Zatim ga preokrenite tako da proizvod preslikate na licu. Uklonite omot i izblendajte. Ostat ćete s glatkom, sjajnom šminkom prirodnog izgleda. 

4. Isklesan trbuh

Jednostavno omotajte trbuh plastičnom folijom i ostavite da djeluje neko vrijeme. Kada ga uklonite, vaš će trbuh izgledati zategnutije.

5. Kovrče bez zagrijavanja

Koristeći uže od ogrtača, stavite ga na glavu i omotajte kosu oko njega sa svake strane. Učvrstite gumicama za kosu i ostavite preko noći. Ujutro ga uklonite i imat ćete savršene kovrče bez upotrebe topline.

6. Ruž za usne

Stavite štapić za uši između usana dok nanosite ruž. To će uhvatiti nered uokolo i osigurati savršeno, uredno prekrivanje usana šminkom.

7. Masna kosa

Onih dana kada vam je kosa masna, a nemate vremena za pranje, isprobajte trik s gelom za kosu. Jednostavno kosu skupite u punđu, nanesite gel preko nje, a koji će stvoriti čist i sjajan izgled. 

8. Francuska manikura 

Nanesite malo, odnosno laganu crtu laka za nokte na dlan ruke. Pritisnite vrh svakog nokta u njega za brzu i jednostavnu francusku manikuru.

Super kombinacija za izlazak: Zalizana kosa i lijepi ringovi
Super kombinacija za izlazak: Zalizana kosa i lijepi ringovi

9. Olovka za oči u dvije sekunde

Umočite nokat u tekući tuš za oči, a zatim prijeđite noktom prema van od kuta oka. Jednim jednostavnim pokretom stvorit ćete željeni izgled olovke za oči bez ikakvog stresa.

10. Obrve

Ako ste ikad proveli mnogo vremena vodeći računa da vaše obrve izgledaju kako treba, pokušajte s ovim trikom. nanesite na vrh prsta sjenilo koje je slične nijanse kao vaše obrve. Zatim prijeđite prstom preko svake obrve. Uklonite nered ispod i iznad obrva štapićem za uši.

11. Lak za nokte

Nanesite masku za lice oko ruba svakog nokta. Nalakirajte nokte, a nakon što se lak osuši skinite masku i ostat će potpuno uredni nokti. Maska za lice ​​će uhvatiti svaki nered ili grešku.

12. Skratite kosu bez šišanja

Ako ste ikada htjeli kraću kosu, ali ste bili previše nesigurni da to učinite, iskoristite vrpcu za kosu i zavežite je u čvor na dnu kose, a zatim je podignite tako da vaša kosa bude presavijena na pola, s unutrašnje strane, potom zavežite vrpcu na vrh glave kako biste je učvrstili. Kosa će u trenu izgledati kraće, donosi Bright Side.

Domaći pakunzi za oporavak kose oštećene od mora i sunca
Domaći pakunzi za oporavak kose oštećene od mora i sunca
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'
BURNA RASPRAVA

'Moja žena odbijala je seks 2 godine, sada se ljuti jer varam'

Muškarac je izazvao burnu raspravu nakon što je priznao da je radi nedostatka intimnosti sa suprugom odlučio potražiti nešto 'sa strane'. Kaže da mu je brak 'neodrživ', ali ne želi razvod
Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA

Dnevni horoskop za subotu 4. svibnja: Lavu prijeti depresija, a Ribe su pune mudrih savjeta

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 4. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje