Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Bez gaziranih napitaka čak 10 kilograma manje i tanji struk!

Uz pomoć cjelovitih i nutrirtivno uravnoteženih jelovnika Mršavimo zajedno kluba nećete biti gladni i želja za lošim namirnicama ubrzo će prestati, a osjećat ćete se odlično

Dreamstime
Foto: Dreamstime
0 komentara

Gaziranih pića i njihovih prepoznatljivih okusa teško se je odreći. Odlično pašu uz ručak, druženje s prijateljima, miješanju s alkoholom, a i nekako smo naviknuti na njihov pjenušavi okus. Petina svih kalorija koje ljudi unesu tijekom dana dolaze iz napitaka. Zašećerena i gazirana pića nerijetko su kalorijske bombe koje mogu upropastiti sav uloženi trud u dijetu.

Mršavimo zajedno klub pomaže u usvajanju zdravih prehrambenih navika

Raspravljajući o motivaciji prilikom mršavljenja, članica foruma Mršavimo zajedno kluba otkrila je zbog kojih se navika osjećala depresivno i anksiozno. Kada ih je odlučila promijeniti, odmah je primijetila i gubitak suvišnih kilograma, a nakon samo tjedan dana članstva u Mršavimo zajedno klubu izgubila je 3 centimetra u struku

Početak nove godine uobičajeno je vrijeme za donošenje ključnih odluka, a često je jedna od njih okretanje zdravijoj prehrani i češćoj tjelovježbi. Važnu odluku donijela je članica foruma Mršavimo zajedno kluba – Amazonka je odlučila prestati piti gazirana pića i odmah je primijetila dobrobiti u svom procesu mršavljenja.

Sokove zamijenila vodom

''Naime, pila sam više od 2 litre gaziranog napitka dnevno. To novogodišnje jutro 2014. godine kad sam se probudila, osjetila sam kako mi iz utrobe pristiže miris truleži i kiselosti, iskreno - sama sam se sebi gadila. Počela sam samo piti vodu i ujutro volim miris crne turske kave bez šećera s malo mlijeka'', napisala je i dodala kako inače jede šaroliko i raznoliko te prilično eksperimentira u kuhanju. 

''Upisala sam se i u teretanu - bicikli, staza i orbitrek - 5 dana u tjednu, svaki put prijeđem 30 km te sagorim otprilike 700 kal (koliko su uređaji pokazivali). I dalje sam sve jela, ali sam se doslovno nalijevala vodom - do 3 litre na dan.'' Vrlo brzo su se počeli pokazivati rezultati - primijetila je urednu probavu, koža kao da se čistila, a i osobno je bila sretnija. ''Dugo sam bila psihički lošeg stanja - anksiozna, depresivna, nevoljena, potpuno zapostavljena i zanemarena unutar 4 zida, čekajući da nešto propadne kako bi se nešto novo stvorilo.''

Želiš smršavjeti? Učlani se u Mršavimo zajedno klub i reci 'zbogom' suvišnim kilogramima uz potporu nutricionista, psihologa, fitnes trenera i ostalih članova foruma Mršavimo zajedno koji dijele svoje savjete i iskustva.

Deset kilograma lakša!

Otada je prošlo godinu dana i uspjela je izgubiti 10 kilograma. ''Vodim detaljan dnevnik o fizičkim naporima i važem se svaki dan jer ako vage svakog dana pokaže 100 grama manje, meni to znači da napredujem. Kad sam javno progovorila o svom problemu i javno artikulirala svoju želju, početkom ove godine sam se učlanila u Mršavimo zajedno klub s namjerom za još 10 kg manje.'' Sretna što i dalje uspješno gubi suvišne kilograme, nakon samo tjedan dana članstva u Mršavimo zajedno klubu, na forumu se pohvalila kako je kako 1 kilogram lakša, a izgubila je i 1 centimetar u bokovima te 3 centimetra u struku.

Možda vas zanima i ovo:
Message