Lifestyle

Komentari 1

Bijela minica plisiranog dizajna: Tenis kao street style inspiracija

Bijela minica plisiranog dizajna: Tenis kao street style inspiracija

Svijet tenisa, koji se sa svojim velikim turnirima seli u termine nakon ljeta, vječita je proljetna inspiracija, a ovih dana na društvenim mrežama pojavio se jedan mikro trend, kao hommage "bijelom sportu"

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Održiva moda: Američki surfer radi jakne od vintage tkanina

Tenis je definitivno jedan od onih sportova čija pravila odijevanja donose ultimativnu eleganciju, a najstroži u tome je Wimbledon, koji nalaže da igrači nose isključivo bijelu. I ostali Grand Slam turniri držali su se toga, no danas se ovog pravila drži samo britanski. Iako sada igračice odijevaju razne boje, simbol ovog lijepog sporta je ta mala slatka, plisirana suknja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti za čišću robu

Sportska suknja zaživjela je ovih dana kao mikro trend i sada se nosi uz jednostavnu sivu majicu od trenirke, plus, naravno, nezaobilazne bijele tenisice i čarape.

A kad sve skupa zagrije, tu su slavne majice s natpisima, raznim grafizmima i fora porukama. Svježini suknje kontrast je lepršavost udobne majice.

Bijelo od glave do pete poziva na ljeto, odmor i super jednostavnost outfita bez boje.

U kombinaciji s malom plisiranom suknjom tu su i razni topovi, koji se ove sezone nose uz široke blejzere, kao mikro majica.

Bijela, simbol odmora voli žutu, simbol sunca. Razne kratke majice i jakne idealne su u kombinaciji sa suknjom povišenog struka. Ovaj slatki proljetni trend zaživjet će i u formuli s - tajicama.

Umjesto sakoa ili traper jakne, idealno će poslužiti voluminozna samtasta košulja, u pastelnim nijansama.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Održiva moda: Američki surfer radi jakne od vintage tkanina

Najčitaniji članci