Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Bik (20.4. - 20.5.) će bez imalo muke ostvariti sve zacrtano

Bik (20.4. - 20.5.) će bez imalo muke ostvariti sve zacrtano
4

Godina pred vama u prvom će vam dijelu donijeti neopisivu lakoću ostvarivanja ciljeva, vaša kreativnost i originalnost neće imati granica i biti ćete korak ispred svih

VIDEO

 Prvi dio sljedeće godine bit će uspješan na svim područjima. S lakoćom ćete ostvarivati planove, a pritom ćete dobivati pomoć sa svih strana. Vaš optimizam i šarm plijenit će pozornost svih koji s vama budu u doticaju. Susretat ćete mnogo novih ljudi i vrlo ćete brzo sklapati korisna prijateljstva. Tijekom proljeća lako je moguće da se uputite na neko dulje putovanje koje će vam omogućiti širenje vidika kroz zanimljiva nova iskustva. 

Dolazak ljeta označit će poboljšavanje financijske situacije i stvaranje novčanih zaliha. Priuštit ćete si kupnju različitih luksuznih proizvoda, a bit ćete široke ruke i prema onima koji su vam bliski. Veći dio iduće godine bit će obilježen i velikim zalaganjem na poslu. Preuzimat ćete odgovornost i rado pomagati kolegama. Kako biste dovršili sve što ste počeli, vrlo ćete često ostajati na poslu i nakon radnog vremena. 

Početkom jeseni zbog takvih navika mogli biste osjetiti iscrpljenost te je moguće da će vam oslabjeti imunitet. Postat ćete lakom žrtvom različitih prehlada i viroza ako u dnevni ritam ne uvedete potrebne promjene. Uz malo bolje planiranje radnog vremena, pokušajte si omogućite više slobodnog vremena nužnog za odmor.                 

Zaljubljiva će vas priroda potaknuti da započnete više ljubavnih avantura. Sve do početka srpnja živjet ćete vrlo intenzivno i upoznavati mnogo osobe. Ljubavi koje će se na taj način pokrenuti bit će vrlo burne, no istodobno neće imati potencijala da postanu trajnim vezama. Ako već jeste u nekoj vezi, kraj godine obilježit će mnoga iskušenja i nesporazumi. Slične izazove mogli biste imati i u odnosima s prijateljima. Neki od njih pokazat će se vrlo neodgovornima i izigrati vaše povjerenje. Najpametnije vam je da se što više pouzdate u sebe i pri tome ostvarite potpunu kontrolu nad svojim projektima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preporučujemo vam da budete posebno oprezni kad je riječ o potpisivanju bilo kakvih važnih dokumenata. Cijele ćete godine imati veliku potrebu uključivati se u različite humanitarne projekte. Bit ćete iznimno osjetljivi na sve oblike društvene nepravde te ćete vrlo burno reagirati čim budete imali prilike za to. Određena događanja u vašoj okolini snažno će utjecati na vaš sustav vrijednosti. 

Lako je moguće da ćete prestati vjerovati u svoje dosadašnje ideale te ćete izabrati neke nove. Posljednja dva mjeseca iduće godine nisu povoljna za pokretanje ikakvih zajedničkih poslovnih projekata. Ako se ipak odlučite za takvo što, vrlo je moguće kako ćete doživjeti veoma konkretne financijske gubitke. Najbolje je da budete mnogo racionalniji pri trošenju novca.

Ljubav

Sklonost da ulazite u neočekivane i strastvene veze mogla bi vam donijeti probleme ako već jeste u nekoj trajnijoj vezi. Vaš partner neće s oduševljenjem prihvaćati česta flertovanja i kraće avanture. Cijele će se godine nakupljati nezadovoljstvo, a ono će postati vrlo očito potkraj rujna. Rujan i listopad bit će ključni za odluke vezane uz intimne odnose. Ovisno o vašem ponašanju, u tom bi se razdoblju neke veze mogle prekinuti kako bi se stvorilo prostora za nešto novo. Kraj godine donijet će vam susret s nekim tko će potpuno promijeniti vaše poglede na ljubav.

Obitelj

Upravo će vam se obitelj pokazati najjačom karikom u rješavanju povremenih kriza vezanih uz poslovne i ljubavne odnose. Oni koji su vam najbliži potpuno će vas podupirati i poticati vas da provedete pozitivne promjene u životu. Unatoč vašoj poslovičnoj tvrdoglavosti, bilo bi dobro da što češće poslušate njihove savjete. Uvedite običaj da se s njima konzultirate prije bilo koje važnije odluke. Tijekom ljeta pojavit će se mogućnost da cijela obitelj zajedno otputuje na odmor. Unatoč tim lijepim planovima, možda vam je pametnije da ljeto provedete sami i opustite se.

Zdravlje 

Veći dio 2012. mogao bi biti obilježen čestim manjim zdravstvenim problemima. Iako neće biti riječi ni o čemu ozbiljnom, bilo bi dobro da se radi prevencije malo više pobrinete o svojem tijelu. Tu ponajprije mislimo na prehranu koja ne bi smjela sadržavati previše masnoća. Uz to, trebali biste stalno održavati tijelo u dobroj kondiciji. Ono će jako dobro reagirati ako mu ponudite bilo koji oblik svakodnevnog vježbanja. S obzirom na to da ste među onim ljudima koji nisu previše skloni fizičkim aktivnostima, možda ne bi bilo loše da s nekim od prijatelja dogovorite zajedničku tjelovježbu. Tijekom ljeta pokušajte izbjeći veća izlaganja suncu.

Posao 

Godina koja je pred vama bit će vrlo zahtjevna kad je riječ o poslu. Imat ćete mnogo obveza koje ćete morati samostalno ispunjavati. Pomoć koju ćete primati sa strane najčešće neće biti zadovoljavajuća. Pokretanje važnijih projekata planirajte za prvih šest mjeseci 2012. godine. U tom ćete razdoblju puno lakše ostvarivati ciljeve, a moguće je da ćete se naći u mnoštvu sretnih okolnosti koje će vam otvoriti nove mogućnosti. U drugom dijelu godine najbolje je zadovoljiti se održavanjem trenutačnog stanja i skupljati ostvarene prihode. Pokušajte biti što stabilniji i naučite se promovirati.

Simbolika

Iako u astrološkim časopisima često možete pročitati kako je Škorpion najerotičniji znak Zodijaka, u izražavanju seksualnosti svakako je najistaknutiji Bik. Pripadnici ovoga zemljanog znaka jako su dobri ljubavnici.    

Loše razdoblje

Od siječnja do veljače - Nakon novogodišnjih praznika teško ćete se uključiti u radni ritam. Sve će ići teže.

Od kolovoza do rujna - Bit će sukoba u partnerskim odnosima. Nikako se nećete moći dogovoriti o novcu.

Od listopada do studenog - Odnosi s bliskim ljudima mogli bi se pogoršati pa ćete se osjećati prilično izigranima.

Dobro razdoblje      

Od ožujka do travnja - Doživjet ćete ekspanziju na svim područjima. Lako ćete ostvarivati svoje snove.

Od lipnja do srpnja - Uspješan dovršetak poslova omogućit će vam znatno financijsko poboljšanje.

Od prosinca do siječnja - Iznenadan susret sa zanimljivom i duhovitom osobom uklonit će vam predrasude u ljubavi.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru