Obavijesti

Lifestyle

Komentari 69

Biku će ugasiti želju za seksom miris, a Lavu iskusniji partner

Biku će ugasiti želju za seksom miris, a Lavu iskusniji partner

Seksualna želja kod Vage jako ovisi o vašem pogledu na njezino tijelo, to jest ako ga kritizirate, nećete dobiti. Lav odustaje od seksa kad shvati da nije najbolji, a Djevica ako se niste "pripremili"

VIDEO

1. Ovan

Znate li što će kod Ovna ubiti želju za seksom? Ako u krevetu ne dajete onoliko koliko ste dobili i ako ste pasivni u seksu. 

Ovnovi su nabijeni seksualnom energijom, ali ne žele sve raditi sami. Da im je cilj imati seks s nekim tko samo leži, nabavili bi si lutku za napuhavanje. Ovnu je potreban ljubavnik pun energije, a ne netko tko prespava pola seksa.

2. Bik

S Bikovima se treba paziti koji parfem ili kremu za tijelo koristite. Ako im se ne sviđa vaš miris, nestat će im želja za seksom. 

Bikovi imaju jako profinjeni osjet mirisa, stoga ako im smeta vaš dezodorans ili jaki miris kreme, ulja ili nečeg trećeg što koristite za tijelo, večer ćete eventualno spasiti brzinskim tuširanjem.

3. Blizanci

Blizancima će nestati želja za seksom kad shvati da mu je partner pospan. Za seks, Blizanci moraju biti u naponu snage, kao i njihov partner. 

Blizanci ne podnose dosadu, a njihova logika nalaže da netko kome je dosadno će se brzo uspavati ili već spava. Stoga, kad ste s njima zaboravite na popodnevni odmor ili kratko "ubijanje oka".

4. Rak

Rakovi ne podnose sebičnost u seksu te očekuju da oba partnera daju i primaju jednako. Ako ste pasivni tip i očekujete da vaš partner obavi sav posao ili ako ste navikli sami vući konce u seksu, zaboravite na Raka. Odmah ćete mu ubiti želju za seksom, piše Your Tango.

5. Lav

Ako u seksu imate stav "mogu bolje", Lav nije za vas. Lavovi su u svemu najbolji i ako primijete da ste u nekom dijelu seksa bolji od njih, odmah će izgubiti volju za sekom. 

Lavovi trebaju puno pažnje i žele da fokus bude na njima i njihovim potrebama, pa ako ste im spremni udovoljavati, dati će sve od sebe da i vi budete zadovoljni u krevetu.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

6. Djevica

Ovaj znak biti jako izbirljiv i sitničav. Ako ste u vezi s Djevicom i pozovete ju na "večernje druženje", a stan vam je neuredan i niste se uredili za priliku, seks će završiti i prije nego što je počeo.

To ne znači da su same Djevice opsjednute stalnom čistoćom i urednošću, ali im je bitno za seks da se barem tako počne. 

7. Vaga

Vagi ćete ubiti svaku želju za seksom ako se usudite reći nešto negativno o njihovom tijelu. Osim u slučaju da vas direktno pitaju za mišljenje, nemojte komentirati kako su dobile par kila oko struka ili bokova. 

Čak i kad izgledaju i ponašaju se savršeno, nemojte misliti da Vage nemaju komplekse i nesigurnosti. A isticanje istih garantira život bez seksa.

8. Škorpion

Škorpioni obožavaju seks i genijalni su u njemu jer su fokusirani i jako strastveni. Njihovi partneri moraju biti isto zagrijani za seks koliko su i oni. 

Kod njih je najlakše ubiti želju za seksom dekoncentracijom, to jest razmišljanjem o bilo čemu osim seksu za vrijeme predigre... ili "igre". Ako za vrijeme seksa osjete da njihov partner nije u seksu tijelom i dušom, odmah se ohlade i prekidaju.

9. Strijelac

Strijelcima je seks - seks, a veza - veza, pa ako namjeravate započeti s njima vezu kroz jednu noć seksualnih užitaka - zaboravite i na vezu i na seks, jer će odmah izgubiti želju za seksom. Oni nisu za obveze, stoga bilo koji oblik manipulacije seksualnim aktivnostima kod njih ne prolazi. Prije će odustati od svega, nego se dovesti u situaciju da se osjećaju ulovljenima u zamku.

Prije nego što se snađete, Strijelac će pronaći drugog partnera.

10. Jarac

Jarci ne vole kritike na račun njihovog malo nastranog ukusa u seksu. Van spavaće sobe mogu biti jako ozbiljni, sabrani i muževni (ili ženstveni), ali u krevetu vole svašta isprobavati. I to je ono što traže kod svojih partnera. 

Jedna stvar je biti iskren i reći što bi volio isprobati a što ne, a potpuno druga ismijavanje nečijih seksualnih želja i fantazija. Ako se osjete ismijanima, čak i za neku sitnicu, Jarci su gotovi s vama - seksualno i na sve ostale načine. 

11. Vodenjak

Ljudi rođeni u znaku Vodenjaka vole isprobavati nove stvari, stoga ako niste tip koji će eksperimentirati s njima, seksualna želja će nestati prije nego što se i zagrijete. 

Ako niste za isprobavanje novih poza, mjesta i dodataka u seksu, vrlo brzo ćete im dosaditi, a vrlo vjerojatno ih neće moći ni napaliti.

S njima se nemojte zezati: Ovo su najopasniji znakovi Zodijaka
S njima se nemojte zezati: Ovo su najopasniji znakovi Zodijaka

12. Ribe

Ribe odustaju od seksa čim primijete da im nešto skrivate ili im lažete. Ako imate neki problem sa seksom ili niste sigurni u to što radite, Ribe će u vrlo kratkom roku shvatiti da nešto nije u redu i nestat će i zadnja trunka želje za seksom.

Radije bi da ste potpuno iskreni i otkrijete vaše nedoumice u seksu pa da naprave plan kako da vam ugode, nego da imaju osjeća da se seksate s njima samo zato što to oni žele. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja