Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Biste li voljeli živjeti u jednoj? Pet najslađih kućica na drveću

Ova kućica na drvetu nije napravljena isključivo za djecu, a sve koji u njoj borave oduševljava svojim dizajnom sa 4 velika prozora, i LED osvijetljenom palubom, a ima i dovoljno prostora za igru

Foto: Pinterest
42 komentara

Mnogi su kao djeca sanjali o životu u visokoj kućici na drvetu, a neki o takvome domu sanjaju i danas. One su kao stvorene da si život organiziramo daleko od grada i gužve, a bijeg od vreve je uzbudljiviji ako može biti među krošnjama stabala. Zamislite samo kako bi bilo čitati omiljeno štivo u ovom okruženju po danu ili gledati zvjezdano nebo po noći.

Dallas

- Da biste napravili dobru kuću na drvetu morate razmišljati kao dijete i brinuti o stablu - rekao je Jeri Wakefield koji je ovu kućicu napravio u svom dvorištu za svoje unuke. Obitelj je angažirala arhitekta Jamesa Curmana za izradu ove prostrane igraonice sa strmim stepenicama i  palubama, a kasnije su je i nadogradili sa zidom za penjanje, ljestvama od konopa, ovjesnim mostom i toboganom.

Surrey, Engleska

Ova kućica na drvetu nije napravljena isključivo za djecu, a sve koji u njoj borave oduševljava svojim dizajnom sa 4 velika prozora, i LED osvijetljenom palubom. Dovoljno prostora za igru u njoj ima i za djecu i za odrasle, a kad poželite 'izaći', može se na zemlju spustiti i preko stabilne mreže.

DJECA PATE Život blizu prometnica utječe na sporiji razvoj dječjih pluća

Colorado

Svi smo već čuli kako sam izlazak iz kuće čini pola zabave, a zabavnih sadržaja ne nedostaje vlasnicima ove kućice u Coloradu - kad požele van samo sjednu na ogromni zakrivljeni tobogan i u sekundi su dolje, a za djecu su tu ugrađene i ljuljačke i košarkaški obruč. 

Hertfordshire, Engleska

Iako je koncept ovog dizajna jednostavan, ova će kućica svejedno mnoge zadiviti, a djeca će zamišljati kako bi se bilo vješati po njenim konopima. 

DRUGI JE 'LAŽNJAK' Cejlonski ili kineski cimet: Prvi je pravi cimet, ljekovit i ukusan

Drumaville, Engleska

Nemaju svi sreće da imaju svoje dvorište i u njemu golemo stablo koje može držati ovakvu kućicu. Priroda je potpuno uključena u njen dizajn, a dimenzijama nije prevelika. Dizajn uključuje prirodu, lizač za izlaz i simpatične stepenice ljepše čine ovaj sjajan dodatak nečijem dvorištu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message