Lifestyle

Komentari 33

Bivši ju vrijeđao zbog debljine, ona iz osvete postala ljepotica

Pretila mlada majka iz Pennsylavnije odlučila se osvetiti bivšem dečku koji ju je maltretirao i vrijeđao zbog njenog izgleda te je smršavila više gotovo 60 kilograma

Pretila mlada majka iz Pennsylavnije odlučila se osvetiti bivšem dečku koji ju je maltretirao i vrijeđao zbog njenog izgleda te je smršavila više gotovo 60 kilograma.

Alvina Rayne (32) imala je u jednom trenutku preko 120 kilograma. Bila je toliko debela da je odjeću kupovala na muškom odjelu jer žensku odjeću nije mogla stati. Kada ju je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je zauvijek promijeniti svoj život, ali i prekinuti vezu s nasilnikom.

 

Sjećam se kada mi je bivši rekao da me nitko neće htjeti ako ga ostavim jer sam bezvrijedna, ružna i jer nikada neću smršavjeti, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpjela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram prekinuti vezu s njim - govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Do tog trenutka Alvina je utjehu pronalazila u hrani. Dnevno je unosila 5000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dvije zdjele žitarica punih šećera, kao i razne vrste grickalica. 

- Imala sam visok tlak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napadaje tjeskobe i panike - objašnjava.

- Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljikohidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, sjetila sam se rečenice: "Nitko te neće takvu htjeti" i to bi mi dalo poticaj da budem uporna i pokažem mu da je bio u krivu - govori Alvina.

Dijeta se pokazala uspješnom, a Alvina je uspjela smršaviti gotovo 60 kilograma. Izgleda bolje nego ikada.

- Srela sam majku svog bivšeg dečka nakon što sam smršavila, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promijenila. Nije dugo trebalo da me nazove i pokuša me uvjeriti da ga primim nazad - govori Alvina dodajući da je trenutno jako sretna  u braku sa sadašnjim suprugom koji je cijeni i voli.

Alvina danas ima svoj YouTube kanal putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

- Želim da znaju da mogu početi ispočetka i da mogu preuzeti kontrolu nad svojim tijelom. Želim im dati nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imali, uvijek mogu početi graditi bolju budućnost - zaključuje.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci