Lifestyle

Komentari 0

Biznis s maskama cvjeta: Sada je hit i lančić koji ih pridržava

Biznis s maskama cvjeta: Sada je hit i lančić koji ih pridržava

Ovi lančići i vezice omogućuju vam da nosite masku oko vrata kako ju ne biste izgubili. Naime, otkada su maske postale obavezne u zatvorenim prostorima ulice su preplavile bačene jednokratne maske

Kako bi izbjegli gubljenje maske i ujedno zaštitili okoliš od zagađenja, nabavite lančić ili vezicu koja ide oko vrata kako bi vam maska uvijek bila pri ruci i kako vam ne bi ispadala. Osim što su praktični, ovi lančići su i izuzetno moderni. Bilo je samo pitanje vremena kada će se moda ubaciti u ovu rutinu nošenja maski i obilježiti je na moderan i praktičan način.

POGLEDAJTE VIDEO: Stručnjaci o zaštitnim maskama

Na stranicama poput Etsy.com ili Amazonu možete pronaći metalne lance, trake ili perlice pomoću kojih će vam maska ​​visiti oko vrata poput ogrlice kada ju ne želite staviti u džep, torbicu ili je držati u ruci. Ovi držači za maske imaju male kopče ili stezaljke koje se pričvršćuju na gumicu vaše maske, ostavljajući vaše uši slobodnima. Neki od njih dolaze u modernim dizajnima koji više nalikuju nakitu: kao što su zlatni ili srebrni metalni lanci. Također možete pronaći i raznobojne trake za djecu u zabavnim uzorcima i mekim teksturama. U nastavku pogledajte samo neke od primjera modernih lanaca koji vam mogu olakšati nošenje maski, piše HuffPost.

1. Lanac 'Petite Pearl' s Etsy.com

2. Moderan lanac s motivima mjeseca i zvijezda

3. Višebojni špagice s Etsy.com

4. Držač maske s biserima

5. Lanac višebojnih perli s Etsy.com

6. Šarene špagice

7. Zlatni lanac za masku s Etsy stranice

8. Set srebrnih i zlatnih lanaca od perli s Amazona

9. Lanac od bisernih perilica s Bauble Bar stranice

10. Špagica koji dolazi u raznima bojama na stranici Camille Codornie

Najčitaniji članci