Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Blijeda put voli ružičastu boju rumenila, a tamna put terakotu

Blijeda put voli ružičastu boju rumenila, a tamna put terakotu
1

Na Snjeguljičinoj puti najljepše izgleda baby ružičasta i boja breskve, brončane nijanse pristaju uz maslinastu kožu, a tamnopute žene mogu si priuštiti terakotu

VIDEO

Pravilno izabrano rumenilo dodatno naglašava lice i zaokružuje dojam, stvara privid sjena i tako oblikuje konture te vas čini mlađima. Allure donosi savjete o tomu koje nijanse idu uz svijetlu, srednju, maslinastu ili tamnu kožu.

1. Svijetlo lice: Baby ružičasta za dan, boja šljive za noć

To je više nego očito jer svijetla koža sama po sebi ima ružičasti ton pa sve skupa djeluje vrlo prirodno. Osim toga, možete posegnuti i za univerzalnim rješenjem, a to je rumenilo boje breskve. Ova nijansa dobro izgleda na gotovo svakom licu, a posebno se preporučuje ako vam lice ima prirodno žućkasti ton. Možete si priuštiti i svjetlucavi efekt.

Za dramatičan večernji look birajte boju šljive, ali rumenilo mora biti u kremi ili kamenu, i to tek za nijansu do dvije tamnije od prirodne boje usana. Na ovaj način dramatično ćete istaknuti konture stavite li malo rumenila boje šljive u udubine na obrazima. 

2. Uz srednji ton lica idu boja marelice i svijetloljubičasta

Srednji tonovi lica prirodno su najčešće topli pa im treba samo malo dodatnog pojačavanja. Preporučuje se boja marelice koja naginje na narančastu. Na ovom licu ta nijansa izgleda posebno meko i svježe.

Želite li nešto upečatljivije, odlučite se za svijetloljubičastu. Ona izgleda bogato i daje ovoj boji lica posebnu dubinu. Još ako takvo rumenilo kombinirate sa sjenilom i ružem iste nijanse, postići ćete bombastičan  efekt, ali pazite da je različita tekstura - na obrazima mat, a na očima i usnama svjetlucavo.

Slobodno posegnite i za srednje ružičastom nijansom. Stvar je vrlo logična: ako na svijetloj koži najbolje pristaje svijetloružičasta, onda na srednji ton kože ide srednje ružičasta i to, po mogućnosti, svijetla nijansa maline, koja će dati snježni efekt licu. 

3. Brončana i boja ruže laskaju maslinastoj puti

Odabir rumenila za ovakvu kožu može postati težak zadatak s obzirom na prirodno zelenkasti ton, zato uvijek birajte tople nijanse. Topla nijansa breskve dat će maslinastoj puti potreban sjaj, ali birajte rumenilo u kremi. 

Najbolji je odabir boja ruže jer ona je taman u sredini - ni svijetla ni tamna, pa na ovom licu izgleda prirodno, a poput breskve, neutralizira zelene tonove.

Brončana rumenila predstavljaju trostruku prijetnju maslinastoj puti: s njima ovo lice izgleda toplije, vedrije i s konturama, pogotovo ako ih nanosite u udubine na obrazima. 

4. Za tamnopute su boja grožđica i terakota

Žene tamne puti ne bi se trebale bojati rumenila boje grožđica, i to njezinih zasićenijih nijansi. Dobar je izbor i intenzivna terakota, ali te nijanse obvezno moraju biti tople jer, ako idete na hladne tonove, a tamnoputi ste, možete lako dobiti pepeljasti efekt. Ova je nijansa odlična i za konturiranje ispod kostiju lica. 

Intenzivna narančasta može se činiti zastrašujućom na bilo kojem tonu lica, ali ne i na ovome. Naprotiv, daje vrlo neutralan štih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'