Lifestyle

Komentari 36

Blogerica savjetuje: 'Želite se bogato udati? Otiđite na operu'

Blogerica savjetuje: 'Želite se bogato udati? Otiđite na operu'

Tajna je i u tome da samci obično više i duže rade jer nemaju suprugu ili obitelj kojoj trebaju posvetiti vrijeme. Zato bi bilo dobro da posjećujete četvrt u kojoj su financijske institucije

Blogerica Anna Bey (33) poznata i pod nadimkom 'Jet set baby' na svom blogu pomaže ženama da se uklope u visoko društvo i pronađu milijardera. Ona je rođena Šveđanka i djevojka bankara te često dijeli svoj glamurozni životni stil s cak 50.000 sljedbenika na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Odrekla se bogatstva zbog ljubavi

Na svojoj stranici 'Škola uspjeha', Anna preporučuje da posjetite vrhunske supermarkete, trgovine cigara, izložbe jahti i odlazite na operu, tvrdeći da ćete tako poboljšati šanse da pronađete bogatog muškarca.

Kaže da je ljeto idealno vrijeme za susret s muškarcem iz snova, jer svi češće izlaze i raspoloženiji su za ljubav.

Tajna je i u tome da samci obično više i duže rade, jer nemaju suprugu ili obitelj kojoj trebaju posvetiti vrijeme. Zato Anna predlaže posjet četvrti u kojoj su financijske institucije. 

- Na takvom mjestu naći ćete poslovnog čovjeka čak i u obližnjem restoranu ili baru, uz manje ženske konkurencije - kaže blogerica. Također, razmislite o tome kako putuju samci. 

- Preporučujem Europu, posebno Mediteran jer je to trenutno in. Muškarci rado putuju tamo gdje ih čeka malo zabave. Ako su mlađi od 50, često putuju u grupama ili s oženjenim prijateljima, pa je izbor time veći - kaže Anne.

Preporučuje destinacije poput Mykonosa ili Ibize, gdje ima mnogo samaca, pa i 'materijala' za brak. 

- Dobre društvene veze su jako važne. Tako sam upoznala svog partnera i mnoge moje prijateljice su tako pronašle muževe. Ako se krećete u bogatom društvu, nailazit ćete samo na bogate ljude i kad jednom uspostavite te veze, savršeno mjesto za susret s 'pravim' je na vjenčanju prijatelja - tvrdi Anne. 

- To je sjajno mjesto, jer potiče romantične emocije - pojašnjava blogerica koja je uspjela u pronalasku bogatog muškarca i partnera.