Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
100 komentara

Boja njezinog donjeg rublja će vam otkriti kakva je ljubavnica

Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu

Foto: Dreamstime
100 komentara

Ako volite rublje jarkih boja poput ružičaste, zelene ili nebeskoplave, puni ste ljubavi i uvijek optimistični. Žene koje nose ovakve boje zadržale su djetinji šarm i okolina ih doživljava kao neodoljive. Vole se zabavljati i uvijek su u potrazi za novim pustolovinama.

- Boja koju odjenete puno govori o osobnosti - objašnjava psihologinja Karen Haller. One utječu na raspoloženje i ponašanje, bili toga svjesni ili ne, a utječu i na to kako vas drugi doživljavaju. Boja rublja otkriva kakva ste ljubavnica, a igrom bojama možete “začiniti” seksualni život. Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a žene koje preferiraju crveno vole uzbuđenje i isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Ako u ormaru prevladava bijela, to otkriva da privatnost želite zadržati za sebe, a crna može upućivati na skrivanje emocija. 

Ambicija se krije iza mistične crne

Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu koja se ne boji preuzeti vodstvo. Naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera za dulje vrijeme, što ne znači da će prihvatiti monotoniju u vezi.

RIJEŠITE TEST Otkrijte kakav ste tip: Veseli, umjetnički, šarmantni ili ljupki

Prirodna ljepota na prvome mjestu

Bijela je boja nevinosti, strasti i skrivenih tajni, no isto tako često se nađe na repertoaru žena koje žele istaknuti prirodnu ljepotu. Ova boja otkriva žene koje su smirene i ozbiljne, sklone brizi za partnera te se ne plaše vlastitih emocija.

Foto: Dreamstime

Sve nijanse strasti utkane su u crveno

Crveno rublje poziva na strasti i uzbuđenja. Žene koje ga nose nemaju vremena za romantične igrice, nego žele entuzijazam u krevetu. Mogu biti dramatične ili ovisne o partneru, no to je dio njihova šarma.

Boemke vole zeleno i plavo

Zelena ili safirnoplava zaštitni su znak strastvenih žena privlačne osobnosti. Imaju crtu boemskog, ali istodobno vole fine stvari.

TAJNA JE U SVJETLOSTI Plave oči nisu zbilja plave: Ne sadrže zapravo uopće pigment

Pravila odabira

  • Pri odabiru boje rublja pazite na boju kože, očiju i kose
  • Tople boje poput crvene i žute povećavaju osjećaj uzbuđenja i vitalnosti
  • Top tri razloga za kupnju rublja su izgradnja samopouzdanja, osjećaj moći i zavođenje

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message