Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Borovo ima limitiranu kolekciju Startasica s potpisom hrvatskog modnog brenda Katarine Baban

Borovo ima limitiranu kolekciju Startasica s potpisom hrvatskog modnog brenda Katarine Baban

Kreacije prepoznatljivog oblika ukrašene su rozim tonovima i mašnama te su namijenjene i kombinacijama s romantičnim haljinama, za ljubiteljice udobne ženstvenosti

Tvornica obuće Borovo ima specijalnu kolekciju koju je potpisala modna dizajnerica Katarina Baban, vlasnica brenda Lilith.

- Obzirom da nisam ljubitelj pomodnih tenisica koje su danas sveprisutne, odlučila sam dizajnirati model koji uistinu ide na sve proljetne i ljetne haljine i kombinacije koje si sami zamislimo. Nešto romantično, nježno, upečatljivo, a opet jednostavno i nosivo - komentirala je autorica.

POGLEDAJTE VIDEO: Tenisice od konoplje i kukuruza

Pokretanje videa ...

Nastale su u suradnji s Borovom, tvornicom koju je Katarina posjetila još prošle godine, kad je i napravljen plan suradnje.

- Od prve skice, printa, probnih materijala i uzoraka, došli smo do finalnog proizvoda koji me oduševio čim sam ga ugledala. Stoga vjerujem da će oduševiti sve ljubiteljice nježnog i ženstvenog stila te dati vlastiti pečat modnom izričaju - rekla je Katarina.

Tiffany & Co. kolekcija u znaku industrijskog dizajna i glamura
Tiffany & Co. kolekcija u znaku industrijskog dizajna i glamura

Platnene tenisice od prirodnih materijala s gumenim potplatama dolaze u više prepoznatljivih pastelnih boja koje su zaštitni znak svake Lilith kolekcije. 

Ova kolekcija dolazi u vrijeme kad Borovo ima veliku obljetnicu - u ovom lipnju navršit će čak 90 godina poslovanja.