Lifestyle

Komentari 6

Božićna dekoracija iz kućne radinosti cvjećara Pollaka

Božićna dekoracija iz kućne radinosti cvjećara Pollaka

Vjenčić ili drugi blagdanski aranžman složite u teglu za cvijeće, a bor možete okititi prirodnim ukrasima poput božikovine, češera ili nara, savjetuje cvjećar Pollak

Iako smo prvu adventsku svijeću upalili prošle nedjelje, za izradu božićnih vjenčića i cvjetnih aranžmana kod kuće nikad nije kasno. Jer ne samo što ćete tako uštedjeti nego ćete i oplemeniti dom kreativnim dekoracijama. Marko Pollak iz cvjećarnice Pollak cvijeće donosi nekoliko ideja za one koji nisu spremno dočekali početak prosinca jer vjenčići ne moraju nužno biti samo adventski nego mogu poslužiti i kao ukras. 

- Krug i svijeće svakako su simbol adventskog vijenca. No jednako tako mogu poslužiti i kao dojmljiv detalj na, npr., stolu. Umjesto četiri svijeće možete staviti dvije ili samo jednu. Tradicionalnijima svidjet će se aranžman s narom, češerima i keksima od đumbira na kolutu od drva, a oni koji se malo vole odmaknuti idealan je vjenčić u kamenoj posudi ili ga čak aranžirati u teglici za cvijeće poput kakva cvijeta - govori. I kad je o ukrašavanju bora riječ, Pollak savjetuje da pustite mašti na volju. Jednostavne promjene kao što su boje i materijali dovoljne su da imate drukčiji Božić od lanjskog.

Najčitaniji članci