Lifestyle

Komentari 9

Božićni filmovi za svaki znak: Za Jarca je idealan 'Kako je Grinch ukrao Božić', a Bika 'Sam u kući'

Božićni filmovi za svaki znak: Za Jarca je idealan 'Kako je Grinch ukrao Božić', a Bika 'Sam u kući'

Iako je božićnih filmova na pretek, ne odgovara baš svaki svakome. Vage vole romantične filmove poput filma 'Praznik', dok će Jarac uživati u mračnom humoru u filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić'

U nastavku doznajte koji božićni film je astrologija predvidjela za vaš znak.

1. Ovan - 'Posljednji praznik' (The Last Holiday)

Ovnovi ionako žive kao da imaju još samo tri tjedna života, tako da je film 'Posljednji praznik' (Last Holiday) ispunjenje njihovih želja. Kada Queen Latifah otkrije da ima terminalnu bolest, daje otkaz na poslu, ostavlja sve probleme doma i kreće u Europu zabaviti se i potrošiti sav svoj novac. 

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Ovnovi će u potpunosti uživati u ovoj komediji proživljavajući svaku smiješnu situaciju s Queen Latifah i kimajući u znak slaganja s njezinim impulzivnim odlukama i nekontroliranom trošenju novca. 

2. Bik - 'Sam u kući' (Home Alone)

San svakog Bika: relaksacija u svojem domu isprobavajući kremice i razne stvarčice ukućana - bez njihovog znanja. Bikovi će se lako poistovjetiti s Kevinovim opuštanjem u kadi, njegovom hrabrošću pred provalnicima i činjenici da se oslanja samo na sebe - nešto Bikovima jako poznato. 'Sam u kući', hit koji se svake godine reprizira na nekom od domaćih televizijskih kanala i dalje donosi veliko zadovoljstvo ovom znaku, makar su ga pogledali puno puta.

Sama topla tema filma, u kojem majka radi sve kako bi se vratila doma svojem sinu, će ispuniti njihova velika srca ljubavlju i osjećajem sreće.

3. Blizanci - 'Ljubav zapravo' (Love Actually)

Blizanci su društveni znak koji uvijek želi znati vruće tračeve, detalje svih osobnih odnosa ljudi oko njih i kako je sve to povezano s njima.

S desetak centralnih priča, 'Ljubav zapravo' će ih držati zalijepljene za ekrane i zadovoljiti njihovu potrebu za humorom i pametnim raspravama. No što je najvažnije, osjećat će se kao da su usred centra zbivanja.

4. Rak - 'Vilenjak' (Elf)

Nježan i veseli film o potrazi za obitelji se čini poput mekanog zagrljaja Raka koji emitira dobre vibracije.

Buddy je rak, sto posto. On je osjetljiv, ozbiljan vilenjak koji samo pokušava širiti veselje. Rak je poznat po tome što je jako zaštitnički nastrojen, a Buddy u filmu u potpunosti puca u sceni grudanja u kojoj brani svojeg brata Michaela. 

Rak je definitivno znak koji će najvjerojatnije ući u sobu govoreći: 'Zaljubljen sam! Toliko sam zaljubljen da me nije ni briga tko to zna!'.

5. Lav - 'Umri muški' (Die Hard)

Drama! Akcija! Toliko dobrih citata! Toplo srce u središtu sve te lude akcije! Bruce Willis! Lavovi su odani do kraja i definitivno maštaju o tome da budu junaci u priči gdje spašavaju svoje romantične partnere/obitelj/prijatelje/voljene. Lavovi bi trebali gledati 'Umri muški' kako bi ispunili svoju želju za bezvremenskim trenucima, poput ove:

Otmičar: 'Sljedeći put kad dobijete priliku ubiti nekoga, nemojte se ustručavati'.

Bruce Willis (puca u otmičara): 'Hvala na savjetu'.

6. Djevica - 'Božić Charlieja Browna' (A Charlie Brown Christmas)

Djevice su organizirani znak koji jako voli pomagati, cijene red i tradiciju, a Charlie Brown je vrhunski božićni klasik. Osim toga, dug je samo 30 minuta, tako da će se lako uklopiti u prepuni raspored Djevice. One će ga gledati dok obavljaju sitne zadatke po kući i suosjećati s Charliejevim kritičkim stavom prema komercijalizmu.

7. Vaga - 'Praznik' (The Holiday)

S vladajućom Venerom, Vaga je krajnji romantičar, pa bi očito trebala gledati ovu klasičnu romansu. Kad se obje, Cameron Diaz i Kate Winslet, razočaraju u ljubavi, odlučuju zamijeniti kuće za blagdane i, naposljetku, pronađu ljubav. Što se tog tiče i Vaga bi preskočila obiteljske blagdane ako to znači da će u drugoj zemlji doživjeti romansu.

8. Škorpion - 'Noćna mora prije Božića' (The Nightmare Before Christmas)

Škorpioni će vam reći da im je to omiljeni božićni film kao taktiku zastrašivanja nakon što vi kažete da obožavate 'Vilenjaka'. Budući da je Škorpion znak koji je najbliže povezan sa smrću i preobrazbama, oni obožavaju sve morbidne detalje koji dolaze s ovim remek-djelom Teda Burtona.

Škorpioni će uživati u mračnim preokretima starih tradicijama.

9. Strijelac - 'Najluđi Božić' (National Lampoon's Christmas Vacation)

Kao jedan od najsjajnijih i najsmješnijih znakova, Strijelac bi trebao gledati jednu od najboljih božićnih komedija ikad snimljenu. U 'Najluđem Božiću', Clark Griswold (Chevy Chase) samo želi imati savršen odmor sa svojom obitelji, ali ništa mu ne polazi za rukom.  Za Strijelca ne postoji ništa gore od osjećaja da se mora držati tradicije.

10. Jarac - 'Kako je Grinch ukrao Božić' (How The Grinch Stole Christmas)

Jarac je znak koji će definitivno odvojiti vremena u svojem rasporedu kako bi se posvetio 'mržnji prema samom sebi'. Njihov pragmatizam se ponekad može pretvoriti u pesimizam, stoga će definitivno uživati u mračnom humoru Jima Carreyja.

Ali, što je-je, koliko god bili skloni pesimizmu i mračnom razmišljanju, Jarcima srce naraste za tri broja kad dobiju itekako zasluženu ljubav i poštovanje. 

11. Vodenjak - 'Rudolf - crvenonosi sob' (Rudolph The Red-nosed Reindeer)

Vodenjak je znak humanosti, zajedništva i individualnosti. Logično je da je ovo njihov omiljeni božićni film. Poput Rudolfa, Vodenjaci će se uvijek izdvojiti kao srce tima, što god radili i gdje god krenuli. Oni uvijek rade ono što je najbolje za grupu.

12. Ribe - 'Polarni ekspres' (The Polar Express)

Kao najduhovniji i najmističniji horoskopski znak, Ribe će uživati u Tom Hanksovoj verziji 'The Polar Expressa', u kojoj jedan mladi dječak na Badnjak napušta tajanstveni vlak koji vozi na Sjeverni pol. Dio Riba koji izrazito cijeni ljepotu i kreativnost cijenit će vukove, borove šume i snijeg, piše Cosmopolitan.

Najčitaniji članci