Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uz brze cik-cak poteze i pravo tempiranje, oči izgledaju sjajno

Uz brze cik-cak poteze i pravo tempiranje, oči izgledaju sjajno
1

Jedna od najčešćih pogreški je nanošenje više slojeva maskare samo na jedno oko jer se trepavice slijepe. Treba pričekati da se prvi sloj kratko posuši pa nanijeti drugi

VIDEO

Svaka žena može gotovo bilo kojom maskarom oblikovati savršene trepavice, tvrdi vizažist slavnih Chuck Hezekiah. No najprije trebate zaključiti kakve trepavice imate, a potom odlučiti kakav učinak želite postići. Najsigurniji način da se ne slijepe je nanijeti maskaru brzim cik-cak potezima od korijena do vrha trepavica. Ako su trepavice kratke, “savijte” četkicu i dotaknite ih - nije potrebno kupovati posebnu maskaru. No nije loše kupiti tzv. primer, koji će ih dodatno uljepšati, a kad ga nanesete, pričekajte 30-ak sekundi prije nanošenja maskare. Treba pričekati i kad se stavlja više slojeva maskare, a najveća pogreška je mazati prvo jedno pa drugo oko s nekoliko premaza jer će to slijepiti trepavice. Najprije stavite sloj na jedno oko pa pričekajte da se osuši koliko je potrebno da se našminka drugo oko. No ne smije se ni suviše osušiti.

Još je češća pogreška zaboraviti našminkati trepavice prema unutrašnjosti oka. Maskara na krajevima i samo do polovice oka mijenja im oblik te se izgledaju kao da su uže i bliže. Novu maskaru valja kupiti svaka tri mjeseca, a kako biste spriječili njezino prijevremeno isušivanje i stvaranje grudica, ne umačite četkicu u tubu više puta.

Uvijeni štapić za dramatičan izgled

Za uvijene trepavice mora biti i takav štapić, koji podiže trepavice, a maskara ih samo učvršćuje. Otvara oči i daje dramatičnost. Nanosite je od korijena trepavica.

Rijetki i kratki češljić za dužinu

Duže trepavice oblikovat ćete tankim štapićem s rjeđim i kraćim češljićem kako bi mogao pročešljati i produžiti svaku trepavicu. Mora biti ravnog završetka.

Trepavice su gušće 
uz deblju četkicu

Za dodatan volumen obvezna je debela četkica s gusto složenim čekinjama. Istodobno će razdvajati svaku trepavicu, ali ih i “zgušnjavati” maskarom. Dovoljan je samo sloj.

Višak maskare skida se maramicom

Ne preporučuje se uklanjanje viška maskare trljanjem četkice o rub tube jer će tako stvarati grudice. Protrljajte je o maramicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku