Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Bujne grudi može imati svaka žena uz par trikova

Bujne grudi može imati svaka žena uz par trikova
1

Malim trikovima uz pomoć kozmetike i nekoliko komada odjeće učinite svoj dekolte savršenim, a usput produljite život svim muškarcima pet godina

VIDEO

Muškarci provedu godinu dana života gledajući u žene, pokazalo je nedavno istraživanje. A prvo što na njima vide su - grudi. Njemačko istraživanje dokazalo je i da gledanje snažnijeg spola u ženske grudi produžuje muškarčev život za gotovo pet godina, a smanjuje i krvni tlak te popravlja cirkulaciju.
Iako se ukusi razlikuju i neki će muškarci reći da vole male košarice, malo koja žena neće poželjeti veći broj grudnjaka. Većina ih vjeruje da velike grudi ostavljaju muškarce bez daha i nerijetko su u pravu. No za čvrste i veće grudi nisu potrebne kozmetičke operacije, već mali trikovi. Pravilo broj jedan zabranjuje male dekoltee jer odvlače pozornost na druge nedostatke, a i grudi čine vizualno manjima.
Većima će ih učiniti sprej za samotamnjenje koji treba nanijeti na rubove dekoltea i malo ispod njega.
Umjesto sprejem na grudi možete nanijeti i bronzer četkom za rumenilo. Tako će vaše poprsje izgledati bujnije.

VJEŽBA ZA ČVRSTOĆU
Pritisnite dlanove u ravnini grudi. Zadržite pet sekundi i ponovite deset puta. Ta vježba ojačat će mišiće koji okružuju i podupiru grudi, podići ih i tako povećati.


LOSIONI POMAŽU
Losioni za elasticitet kože ne povećavaju grudi, ali zatežu i učvršćuju kožu oko njih. Zato one stoje ravno i čvrsto. Zamolite dragog da vam pomogne.

HRANA KOJA ČINI ČUDA
Ručak u dvoje raspaljuje strasti, a leća, soja i zob istovremeno će i pojačati čvrstoću grudi. Elasticitet kože popravit će riba i voće, a oblik zadržati orašasti plodovi.

KRAGNE UVEĆAVAJU
Male grudi uvećat će uske, rastezljive majice s polo kragnom i dubljim dekolteom. Taj efekt stvaraju i džepići na grudima, nabori i vodoravne crte.

GEL-GRUDNJAK PUNI
Poboljšani grudnjaci ispunjeni gelom ne samo da povećavaju poprsje prateći prirodnu liniju, već i popunjavaju prazninu između njih i tako tvore obliji izgled.

BIOSTIMULACIJA
Zvijezde poput Madonne i Gwyneth Paltrow tvrde da ovi nježni električni impulsi stimuliraju grupu mišića oko grudi i tako ih prirodno podižu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?
RECITE NAM U ANKETI

Koji vam je kostim bio najbolji u prvom polufinalu Eurosonga?

Scena podnosi sve i svašta, neke su kreacije smislene i promišljene, dok su neke tu samo da bi nas iznenadile i zadržale pažnju. U svakom slučaj, kostim pjesmi i nastupu daje vizualni i dinamični okvir