Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Čak i otkrivanje bebinog spola može poći po krivu: Ovom tati definitivno nije bilo lako

Čak i otkrivanje bebinog spola može poći po krivu: Ovom tati definitivno nije bilo lako

Prilikom otkrivanja spola nadolazećeg djeteta jedan tata ispucao je top s konfetama na sasvim krivo i nezgodno mjesto. Video je objavljen na YouTubeu te je postigao ogromnu popularnost

VIDEO

Gemma Bayliffe Newby podijelila je smiješne snimke otkrivanja spola novog djeteta u ponedjeljak na YouTubeu, gdje je od tada njezin video skupio preko 26.000 pregleda. 'Od početka do kraja, sve što bi moglo poći po zlu definitivno je pošlo' napisala je Gemma ispod isječka koji započinje s dirljivim obiteljskim trenutkom u dnevnoj sobi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

'Što misliš što je beba', pitala je Gemma, a njezina malena curica uzbuđeno je uzviknula 'djevojčica'. 

'Hoćemo li saznati?', nastavila je mama, dok je malena skakala od radosti. Gemma je objašnjavala svojoj kćeri da će ružičaste konfete značiti da će dobiti sestru, a plave brata. 

Djevojčica je odbrojavala od tri, dok se njezin otac trudio ispucati top za konfete. Tati je zapelo, a Gemma je već pustila svežanj plavo bijelih balona.

'Kako ovo radi?' zapitao se tata, okrećući top i slučajno pucajući top s konfetima u međunožje.

'Oh s....' viknuo je padajući na tlo. Kćerka se nije mogla suzdržati od smijeha, ponosno se hvatajući za balone i posipajući konfete po ocu.

Roditelji su se također počeli smijati i pitali su djevojčicu što ta boja znači. Pogrešno je pretpostavila da plava eksplozija znači da će beba biti djevojčica, a kad je njezin otac rekao da je dijete zapravo dječak, njezina sreća kao da se 'obrisala' s lica.

'Zašto? Nisam željela dječaka!' plakala je, a suze su joj tekle niz lice dok je grlila mamu.

U pokušaju da joj podigne raspoloženje, njezini su roditelji istaknuli da je Peppa Pig, zvijezda popularnog dječjeg crtića istog imena, imala mlađeg brata, ali curicu ni to nije utješilo, piše Fox news.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti