Lifestyle

Komentari 30

Pogledajte kako časna Dijana iz Zagorja repa o ljubavi i Bogu

Pogledajte kako časna Dijana iz Zagorja repa o ljubavi i Bogu

Časna sestra Dijana Lončarek oduševila je ljude pjesmom. Na Facebooku je sve objavila redateljica Petra Radin, a time su, kažu, željele širiti pozitivu među ljudima.

Časna sestra Dijana članica je Družbe Milosrdnih sestara sv. Križa, a doživotne je zavjete položila 2016. godine u rodnoj Župi Sveti Križ Začretje.

Simpatična i vrckava časna sestra javnosti je od ranije poznata zbog svog pjevačkog talenta, a posljednji javni istup završila je pjesmom i riječima: 'Ako želiš širit ljubav svaki dan, uđi u samostan'.

Trenutak opuštanja i veselja na svom je Facebook profilu objavila spisateljica i redateljica Petra Radin s kojom se časna Didi, kako je zove od milja, druži već godinama. Časna Dijana ipak nije bila raspoložena za konkretan novinarski razgovor, ali dopustila je objavu svog videa.

- Molim da napišete da su to riječi Marina Periša i da je to pjesma koja je već prije dvije godine izvedena na koncertu duhovne glazbe 'Progledaj srcem' za Laudato televiziju i da će ove godine biti koncert u Areni 11. svibnja - napisala je Dijana.

Njezina prijateljica Petra objasnila je da njih dvije već dugo objavljuju motivacijske poruke na njezinom Facebooku profilu.

- Časna Didi i ja smo prijateljice. Već četiri godine otkad sam je upoznala puno se družimo i najviše pričamo o duhovnosti, a naravno da se volimo uvijek i zabavljati. Snimamo motivacijske filmiće jer želimo ljudima približiti vjeru. Taj konkretan filmić oko kojeg su se svi zainteresirali snimile smo nedavno kad je došla k meni na ručak i druženje. Zajedno smo odlučile staviti taj video jer smo htjele razveseliti ljude - kazala je Petra koja inače usko surađuje i s redateljem Marijem Kovačem. 

 

Dodala je da najmanje jedanput na mjesec na Facebook stavlja motivacijske filmove u kojima časna Dijana govori o Bogu na lijep, zanimljiv i poticajan način.

- To nam je cilj. Ljudima približiti vjeru i Boga. Ona me inspirira i umjetnica je, povezuje nas umjetnost. Sva pažnja oko ovog filmića je njezina zasluga, ja sam samo uhvatila moment - zaključila je Petra.


 

Najčitaniji članci