Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Celebrity trenerica: Uz ove lake trikove gubit ćete kile kao ludi!

Celebrity trenerica: Uz ove lake trikove gubit ćete kile kao ludi!

Iako se ovaj trik za mršavljenje holivudske trenerice slavnih čini kontraintuitivan, ona se zaklinje da radi. Dosad je radila sa zvijezdama poput Amande Seyfried te Mary Kate i Ashley Olsen

VIDEO

Latoya Julce je osobna trenerica i instruktorica fitnessa u New Yorku koja često slavnima pomaže da izgube kilograme i vrate se u formu. Neke od zvijezda s kojima je dosad radila su: Hannah Bronfman, Amanda Seyfried te Mary Kate i Ashley Olsen. Osim što je trenerica, Latoya je i medicinska sestra pa joj to pruža još jednu perspektivu kada govorimo o gubitku kilograma i zdravlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kilogrami 01:26

Za Eat This, Not That! podijelila je svoje savjete za uspješno mršavljenje.

Radite čučnjeve s utezima

- Čučnjevi s utezima uvijek su odličan odabir. Sagorjet će vam najviše kalorija, a mnoge stvari - trbušnjaci, noge, gluteus - moraju raditi kako bi pravilno napravili čučanj. Osim toga, sjedenje i ustajanje je nešto što radite svaki dan, pa zašto ne biste od toga napravili vježbu koja je stvarno funkcionalna - kaže Julce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toya (@latoyafit)

Da bi gubili kile, jedite češće

Julce kaže da je doista zdrav način disciplinirane prehrane zapravo jesti češće. 

- Grickalice su mi jako važne. Svim svojim klijentima kažem da su grickalice ključne. Nikada nemojte čekati dok ne ogladnite, tada donosite loše izbore u prehrani. Uvijek se pobrinite da imate međuobrok i da su vam šećeri na pristojnoj razini - savjetuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toya (@latoyafit)

Najbolja grickalica za gubitak težine

- Ja ne radim u uredu i često ne znam kada ću jesti ručak. Moj omiljeni međuobrok je pola jabuke s maslacem od kikirikija ili badema. Tako ćete dobiti proteine, masnoće i vlakna, a ovaj međuobrok pomoći će vam stabilizirate razine šećera i održat će vas sitim do vaše sljedeće pauze - kaže Julce.

Odaberite pravu proteinsku pločicu

Julce kaže da je proteinska pločica također dobar način za izbjegavanje gladi, ali morate odabrati pravilnu. Ona odabire one s najmanje šećera.

Najbolji način da gubite kile je da jedete sporije

Ilustracije gladi

Najvažniji savjet koji Julce daje i koji odmah možete početi primjenjivati, jest da jedete sporije. 

- Uvijek smo u žurbi i jedemo na brzinu, ali vaš želudac je samo određene veličine. Kalorije se nakupljaju kada se prejedete. Uzmite zalogaj, pa otpijte malo vode, razgovarajte pa opet uzmite zalogaj, uživajte u hrani, tako ćete uspjeti primijetiti kada ste se najeli - savjetuje.

Deblja li vas vaš doručak? Evo što bi trebali jesti i piti, a što ne
Deblja li vas vaš doručak? Evo što bi trebali jesti i piti, a što ne

Predanost je ključna

- Zdravlje je način života. Znam da je to kliše, svi to govore, ali priprema i predanost su ključni. Odvojite vrijeme za pripremu hrane, kupovinu zdravih namirnica i planiranje obroka. Gubitak kilograma i zdravo hranjenje traže vrijeme, ali ako ste predani i dobro pripremljeni, isplatit će vam se - zaključila je Julce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku