Lifestyle

Komentari 0

Chanel cruise kolekcija u znaku trapera i haljina sočnih nijansi

Chanel cruise kolekcija u znaku trapera i haljina sočnih nijansi

Kreativna direktorica Virginie Viard istaknula je kako je ova kolekcija posveta putovanju Mediteranom, iako je u početku sve skupa trebalo biti posvećeno Capriju, otoku na kojemu su trebali održati reviju

Chanel je planirao reviju napraviti na Capriju, no korona im je pomrsila planove, pa su umjesto fizičkog predstavljanja najavili kolekciju posvećenu - putovanju.

- Tijekom izrade, kolekcija se pretvorila u posvetu putovanju prekrasnim Mediteranom, inspirirana je ležernim odmorom po talijanskoj i francuskoj rivijeri - komentirala je kreativna direktorica Chanela, Virginie Viard, povodom objave nove cruise 2020/21 kolekcije Balade en Méditerranée (A trip around the Mediterranean).

POGLEDAJTE VIDEO: Fascinantan lik Karla Lagerfelda

Od tona naranče do sočne rajčice, inspiracija je u prekrasnim stilskim vitaminima podržanima svilom i pliseima.

Kad je Chanel kostim klasik, onda dolazi i u jarkim fuksija varijantama, no ne gubi ništa od klasične, super elegantne forme.

Jedan od prepoznatljivih elemenata ove francuske modne kuće je i čista bijela, uokvirena crnim linijama.

Za sve boho cure - trapezice od trapera, u kombinaciji s majicom na volane i velikom torbom. Crno-bijela igra dešava se i na klasičnim vestama.

Jedna od hit formi sezone su hlače u kombinaciji s kratkim topom koji glumi grudnjak ili majicu, kako mu paše. Virginie komplete ukrašava prepoznatljivim lančanim remenjem i majušnim pletenim torbicama.

Odijelo ovo proljeće i ljeto dobiva bermude, stoga niti jedna respektabilna cruise kolekcija ne propušta svoj prijedlog.

Moraš imati crno za večer, pa makar se radi o ljetu, poručuje novom cruise kolekcijom kreativna direktorica Virginie Viard. No, krojevi su eterični, a forme kratke i slatke.

Najčitaniji članci