Lifestyle

Komentari 0

Chiara Ferragni prikupila više od 4 milijuna eura za bolnice

Chiara Ferragni prikupila više od 4 milijuna eura za bolnice

Chiara i Fedez prikupili su više od četiri milijuna eura putem crowdfunding kampanje, a osobno su donirali 100 tisuća eura za nove bolničke krevete na intenzivnoj njezi u bolnici San Raffaela u Milanu

Dok svijet proživljava krizu zbog pandemije koronavirusa, jedna od najpoznatijih talijanskih influencerica Chiara Ferragni, odlučila je zajedno sa svojim suprugom glazbenikom Fedezom, pomoći oboljelima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona i suprug prikupili su više od četiri milijuna eura putem crowdfunding kampanje. Par je također dao osobnu donaciju u iznosu od 100 tisuća eura za nove bolničke krevete na intenzivnoj njezi u bolnici San Raffaela u Milanu.

Sve to Chiara je objavila na svom Instagram profilu, a donacije su stizale iz više od 92 zemlje.

- Prikupljeno je više od četiri milijuna eura za intenzivnu njegu u bolnici San Raffaela, a sve će biti u funkciji za manje od dva tjedna. Hvala vam puno ljudi i nastavite donirati - objavila je Chiara na Instagramu.

Projekt je pokrenula s profesorom Albertom Zangrillom, šefom odjela za kardiovaskularne bolesti i opću intenzivnu njegu u bolnici u Milanu.

U opisu svog Instagram profila stavila je link za donacije. Najmanji iznos koji se može donirati je pet eura. 

Zangrillo se nada kako će ovaj projekt biti primjer mnogima te se nada kako će ova inicijativa podići svijest među ljudima u Italiji i inozemstvu o trenutnoj krizi koronavirusa.

Chiara je upozorila svoje pratitelje na Instagramu da poduzme sve potrebne mjere predostrožnosti za borbu protiv krize, naglašavajući da postoji ozbiljan problem, a to je nedostatak kreveta na intenzivnoj njezi u bolnicama, piše WWD.

Upravo iz tog razloga odlučili su pomoći odjelu intenzivne njege u bolnici San Raffaele u Milanu. Njima je u ovom trenutku potrebno najviše kreveta.

Čak i mala donacija može napraviti razliku, komentirala je Chiara.

Svjetki poznati modni dizajner Giorgio Armani donirao je 1.25 milijuna eura bolnicama Luigi Sacco, San Rafaele i Istituto dei Tumori u Milanu, koje se sve bore protiv širenja virusa COVID-19.

Osim njih, bolnicama pomažu i Bulgari, Moncler, Prada, Versace, Gucci i drugi svjetski poznati dizajneri i brendovi.

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:


 

Najčitaniji članci