Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čim smo dobili nagradu, interes za naše proizvode je veći

Dražen Horvat, vlasnik Delicija iz Buzeta, i Ivan Fanuko, vlasnik tvrtke Medo-Flor iz Donjeg Dragonošća, ponosno nose oznaku "Odabrale mame" na svojim proizvodima. Složni su da im ovo priznanje puno znači

Foto: Rene Karaman
0 komentara

Kad vas odaberu majke, onda znate da radite dobar posao. Ovdje nema namještanja, nema podmetanja. Majke ocjenjuju samo ono što koriste. Istraživanje je neovisno, nema veze s veličinom tvrtke, a ocjenjuju se četiri kriterija - kvaliteta, zadovoljstvo proizvodom, vrijednost za novac i kolika je vjerojatnost da bismo ga preporučili drugima. Nismo očekivali da ćemo biti najbolji, ugodno nas je to iznenadilo, kaže Dražen Horvat, čiji su Delicia keksi bez šećera dobili nagradu "Odabrale mame" za najbolje kekse bez šećera. Dražen i njegova supruga Dorijana vlasnici su obiteljske tvrtke Delicia u Istri koja je proizvođač specijalnih keksa, čajnih peciva bez šećera. Ne sadrže šećer, a imaju vlakna, sto posto su biljni, ne sadrže nijednu životinjsku namirnicu, tako da ga mogu upotrebljavati i vegetarijanci i vegani, nema transmasnih kiselina ni hidrogeniranih masnoća te nema GMO-a, a sve sirovine su pod nadzorom. Upravo u vrijeme kada su dobili cijenjenu nagradu, naišli su i na probleme u poslovanju.

- Baš u to vrijeme morali smo zbog zakonske regulative uskladiti ugovore s trgovačkim lancima i uspjeli smo to, osim s jednim koji je nekad bio naš najveći kupac. Razmišljali smo da se s osam zaposlenih ponovno vratimo na sedam. Imali smo radnika kojem je isticao ugovor na određeno i nismo ga namjeravali produljiti. Međutim, nakon ovog priznanja, zahvaljujući još nekim našim akcijama kao što su vraćanje stare ambalaže, prodaja se počela povećavati. Jako smo sretni što smo u srpnju radniku koji je bio na određeno dali ugovor na neodređeno te smo zaposlili još jednog radnika. Imamo puno posla i jako smo zadovoljni - kaže Dražen.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

S njim se slaže i Ivan Fanuko, vlasnik tvrtke Medo-Flor, poduzeća za proizvodnju meda i pčelinjih proizvoda, iz Donjeg Dragonošća, čiji je proizvod Medo-flor/Apimix proglašen najboljim proizvodom za jačanje imuniteta.

- Oznaka 'Odabrale mame' puno nam znači, prije svega zato što u svom asortimanu nudimo i proizvode za naše najmlađe. Pčelinje proizvode  nikad nije naodmet približiti djeci i njihovim roditeljima kao blago prirode koje će im pomoći da lakše izguraju hladne dane i ojačaju svoje tijelo za izazove koji ih očekuju tijekom cijele godine - kaže Ivan i napominje da su, odmah nakon što su dobili nagradu "Odabrale mame", vidjeli pomake. 

Ljude  sve više zanima djelovanje MEDO-FLOR proizvoda za najmlađe i njihove karakteristike (domaći proizvodi visoke kvalitete iz košnice i  prirode). Uz dobru cijenu i prije svega odličnu kvalitetu preporuka je, prema našemu mišljenju, jednako važna. Jer preporuka sama po sebi i ne znači puno ako  proizvod ne zadovolji i druge važne kriterije. Stoga se mi u MEDO-FLOR-u zato uvijek jako trudimo da prvo kvaliteta bude odlična, a zatim da  cijena bude pristupačna. Proizvodi su zatim dostupni u mnogim  dućanima i na našem webu - priča Ivan.

Posjetite www.odabralemame.com.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message