Lifestyle

Komentari 3

Čuvari zooloških otkrili što se sve događa iza zatvorenih vrata

Čuvari zooloških otkrili što se sve događa iza zatvorenih vrata

Od deva koje pljuju na ljude koji im idu na živce do jednog zoološkog koji je bio otvoren iako je mala otrovna zmija bila na slobodi, čuvari zooloških su otkrili neke 'mračne' tajne

Čuvari zooloških vrtova otkrili su neke tajne o onome što se događa iza zatvorenih vrata nakon što je jedan korisnik Reddita pitao za 'mračne tajne u zoološkim vrtovima'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi smo bar jednom čuli vijest kako se zoološki morao zatvoriti na jedan dan jer je neka životinja pobjegla, ali ispostavilo se da one bježe mnogo češće.

- Ako bilo koja životinja pobjegne prije nego što se zoološki otvori za javnost, on bi se trebao u potpunosti zatvoriti na jedan dan. Međutim, manji zoološki često ne mogu priuštiti da budu zatvoreni pa ako neke životinja pobjegne, poput gmazova ili manjih životinja, zoološki će ostat otvoren dok čuvari traže životinju - ispričao je jedan čuvar.

Drugi je ispričao i kako je jedan šef zoološkog natjerao osoblje da otvore vrt iako je mala, otrovna zmija bila na slobodi.

A, ako ste ikada posjetili bebe piliće u inkubatorima, onda bi vam ova vijest mogla uništiti dan. Radnik zoološkog je otkrio kako posjetiteljima govore da njih kada odrastu šalju u škole kao ljubimce ili u zoološke vrtove s domaćim životinjama, ali zapravo ih koriste kao hranu za zmije i ostale zvijeri.

Još jedan radnik je ispričao kako je jedan zoološki sakrio pravi uzrok smrt bijelog tigra. Rekli su da nisu sigurni kako je preminuo, ali da je bio star, dok je zapravo tigar preminuo od strujnog udara. Naime, postojao je problem s električnom ogradom koja je okruživala kavez, ali upravitelji su odbili platiti popravak, misleći da će to biti u redu.

Je li vas deva ikada pljunula? Jedan čuvar je otkrio da one pljuju ljude koji im idu na živce, piše Mirror.

Najčitaniji članci