Obavijesti

Lifestyle

Komentari 112

Da veza uspije: Lava nemojte kritizirati, a Vagi braniti šoping

Da veza uspije: Lava nemojte kritizirati, a Vagi braniti šoping
1

Ako tražite formulu za uspjeh braka ili veze s Djevicom, onda se preobrazite u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Jarac ne podnosi patetične izljeve emocija i nježnosti

VIDEO

OVAN      
             
Ne sputavajte ga ljubomorom

Pomirite se s time da vaš dragi Ovan uvijek mora biti u pravu i da je njegova istina jedina istina. U protivnom vas očekuju svađe. Prilagodite se njegovim nerijetko egocentričnim stavovima i zahtjevima, katkad ga pomazite komplimentima da je najpametniji i najbolji, i neukrotivog Ovna pretvorit ćete u toplog i nježnog partnera.

Dopustite mu da osjeti kako je upravo on glava obitelji i onaj koji se sluša. Ne gušite ga ljubomorom jer to ne podnosi - to ne znači da će vas prvom prilikom prevariti, nego mu jednostavno trebaju zabava u društvu i bijeg od domaće atmosfere. On nije pretjerano obiteljski čovjek. Budite samostalni, dinamični te uvijek spremni na akciju i uzbuđenja, jer jedino tako možete pratiti njegov ubrzani tempo življenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

04:19

BIK  
Dobro mu kuhajte

Želite li živjeti u skladnoj osjećajnoj zajednici s Bikom, morat ćete se prilagoditi njegovoj tvrdoglavoj i nerijetko samozatajnoj prirodi. Vaš će partner od vas zahtijevati da uredno ispunjavate sve svoje bračne dužnosti, od kuhinje do spavaće sobe. Kod njih ljubav ide “kroz želudac”, stoga je pametno da što prije svladate barem osnovne kulinarske vještine.

Vaš Bik može vas iznenaditi svojom neprestanom potrebom za dodirima, pažnjom i vjernosti, pa se nikako ne poigravajte s njegovim osjećajima i ne pokušavajte ga namjerno činiti ljubomornim. Cijenit će osobine kao što su staloženost i smirenost. I zapamtite da su Bikovi veliki hedonisti koji ne mogu živjeti bez komfora, topline doma i, prije svega, materijalne sigurnosti. 

BLIZANCI
Omogućite im aktivan društveni život 

Nastojite li smiriti vječno nemirnog Blizanca, a to vam nikako ne uspijeva, svakako promijenite taktiku. Neka vam kuća uvijek bude puna gostiju, osobito njegove rodbine i prijatelja, jer je ovo jedan od najdruštvenijih znakova. Nemojte ga pokušati skučiti u neke sužene okvire jer neće biti sretan - uskoro će vam izraziti negodovanje i “bježati” iz kuće. Budite uvijek veseli, zabavni i druželjubivi. Ne zamarajte ga ljubomornim i posesivnim ispadima te ni slučajno nemojte sputavati njegovu slobodu.

Prije svega, budite mu prijatelj s kojim će moći voditi iscrpljujuće intelektualne razgovore i ne servirajte mu odmah svoju ljubav na pladnju. Naime, vaš Blizanac obožava zakulisne igrice, osvajanja i šarmiranja. Takav je i u seksu, voli raznovrsnost u spavaćoj sobi.

Dreamstime

RAK
Pružite mu utočište i obiteljski mir

Za razliku od vrckavih Blizanaca, Raka je mnogo teže pridobiti u svoje ljubavno gnijezdo i tamo zadržati. U neprekidnom strahu od emotivnog gubitka ili poraza, zatvaraju se u svoju intimnu školjku ne pokazujući što misle i osjećaju. Nerijetko je teško podnijeti njihove promjene raspoloženja i uvredljivost kojoj su skloni. Kad se naljute, znaju namjerno šutjeti danima.

Želite li očuvati svoju ljubavnu vezu s ovim velikim emotivcem, treba ga neprestano “hraniti” toplinom, pažnjom, odanošću i barem jedanput dnevno izjaviti mu ljubav. Rakovi su nerijetko jako vezani uz svoju primarnu obitelj, osobito uz majku, pa nemojte nikad njegovu obitelj ogovarati pred njime - to vam neće tako lako oprostiti. Kao i kod Bika, i Rakovima ljubav ide kroz želudac pa će cijeniti partnericu koja je vješta u kuhanju.

LAV 
Često ga hvalite i davajte mu komplimente

Samodopadni Lavovi nerijetko imaju visoke kriterije u izboru partnera. Želite li zadržati njegovu ljubav, morate biti poslovno uspješni i samostalni. Ako se zaljube, teško prekidaju vezu i sposobni su podnijeti veliku žrtvu u ime ljubavi.  Ako vas je sudbina odvela u “lavlji zagrljaj”, poštujte njegova konzervativna načela.

Budite uvijek dotjerani, uredni, dobro odjeveni i pridobit ćete naklonost svakog Lava. Panično se boje biti osramoćeni u društvu, stoga za svog Lava uvijek imajte lijepu riječ ili kompliment, neće vam to zaboraviti. Koliko dajete njemu, toliko će i on uzvratiti vama. Bilo bi dobro da je vaš Lav glava obitelji i da mu prepustite vodstvo.

DJEVICA 
Pružite joj intelektualnu i mentalnu raznovrsnost

Ako tražite formulu za uspjeh braka ili veze s Djevicom, onda se preobrazite u pedantnu, realnu, štedljivu i poslovnu osobu. Ovaj znak ne podnosi lijene i pasivne ljude jer su i sami veliki radoholičari. Pomirite se sa spoznajom da će vaša veza biti lišena romantike i slatkih uzbuđenja. To je znak koji po cijele dane radi i stvara za svoju obitelj.

No ako joj pružite duhovnu, intelektualnu i mentalnu raznovrsnost, sigurno će željeti ostati s vama. Djevicu prije svega privlače jako pametni ljudi. Mrzi nepotrebnu rasipnost i razuzdan život. Stoga druženja svedite na ona intimnije prirode u vašem stanu ili kući. Njemu se sigurno neće previše sviđati puna kuća gostiju, radije se voli družiti s nekoliko jako bliskih prijatelja. 

VAGA  
Omogućite joj izlaske i zabavan život

Ako neodoljivu Vagu pokušate smjestiti u okvire prosječnoga građanskog života, pobjeći će kud je noge nose. Njoj su prijeko potrebni aktivni društveni život, lijepa odjeća i putovanja kako bi se osjećala sretnom. Nemojte je pretvarati u tipičnog obiteljskog čovjeka jer ona to nije. Ne pokušavajte je izliječiti od kupnje i potrošačke ovisnosti jer će biti duboko povrijeđena.

Ona prirodno voli lijepe stvari i voli ih imati. Bit će sretna i sa sitnicom, bitno da je poklonjeno od srca. Također joj nemojte braniti druženja s prijateljima. Ona će biti odlična kućanica, supruga i majka, ili ako je muško - suprug, ali ne smijete prema njoj biti grubi, netolerantni i drski. 

ŠKORPION  
Raspirite njegove erotske maštarije

Kako biste mogli podnijeti zajednički život sa Škorpionom, morate imati razumijevanja za njegovu strastvenu narav, koja neizostavno uključuje ljubomoru i posesivnost. Prilično je zahtjevan i život s njim nije lak. No kad voli, voli iskreno i duboko.

Škorpion ne podnosi dosadu i predvidivost, osobito ne u spavaćoj sobi, pa se potrudite da intimni život češće osvježite nečim novim i provokativnim. Probudite mu maštu, naslutite uzbuđenje, pa se namjerno povucite. Dokle god je na intimnom planu zadovoljan s vama, nikad neće baciti pogled na neku treću osobu. 

STRIJELAC 
Dopustite mu što više slobode    

Budete li bili previše ljubomorni i posesivni, to može biti dovoljan razlog da Strijelac odleprša iz vašeg života. Najveći zodijački optimisti ovoga znaka zaljubljeni su u život. U potrazi za novim saznanjima godi im partnerova načitanost i školovanost. Strijelci vole vesele i optimistične ljude, stoga ih možete odbiti ako često mijenjate raspoloženja ili ste previše depresivnog ponašanja.

Želite li uskladiti otkucaje svojega srca s njegovim, pobrinite se da svaki vaš novi ljubavni dan obiluje akcijom, uzbuđenjima i izazovima. Iznenadite ga izletom u nepoznato ili putovanjem u strane zemlje. Ne pokušavajte ga zatvoriti u četiri zida svoje ljubavi jer će istoga trena razmišljati kako da pobjegne od vas.

Dreamstime

JARAC 
Cijenite njegovu potrebu za sigurnošću

Ako ozbiljnom Jarcu predložite pustolovna putovanja, sigurno ćete biti zatečeni hladnim i nezainteresiranim izrazom njegova lica. Za njega je ljubav nešto poput poslovnog ugovora koji sadrži stavke kao što su odgovornost, štedljivost, ozbiljnost i postojanost. Ne podnosi patetične izljeve emocija i nježnosti. Jarac je ozbiljan i odgovoran čovjek koji iste osobine traži i od partnera.

Ako ste previše lepršavi, lijeni ili neodgovorni, vaše se šanse kod njega drastično smanjuju. Ako ste upravo vi njegov emotivni izbor, ne strahujte da će tako lako otići iz vašega života. Njegova je stabilnost neumoljiva - vrlo su vjerni i neće vas varati. No ako vi to njemu učinite, nikad vam neće oprostiti.

Dva znaka horoskopa za koja je najvjerojatnije da će vas varati
Dva znaka horoskopa za koja je najvjerojatnije da će vas varati

VODENJAK
Ne branite mu druženja i zabavu

Za razliku od ozbiljnih Jarca, nepredvidivog je Vodenjaka teško smjestiti u okove obiteljskog života. Ako ste bili dovoljno uporni i uspjeli ostvariti svoj naum,  onda zaboravite na posesivnost i klasične bračne okvire. Pokušate li sputati njegovu slobodu kretanja, bit ćete “nagrađeni” nesavladivim bijesom, pa i njegovim izbivanjem iz kuće na nekoliko dana.

Vodenjakovo srce bit će vam odano ako vaše ljubavno gnijezdo ispunite smijehom, dopustite pristup njegovim prijateljima i zauvijek ostavite otvorena vrata za njegove izlete u slobodu. Ne ogovarajte njegove prijatelje jer su mu jako bitni, a još gore ćete napraviti ako mu branite da ih često viđa. 

RIBE  

Treba im jak i staložen partner      

Senzibilne Ribe zadovoljit će se mirnijim životom udvoje, koji neće biti opterećen izazovima i uzbuđenjima. Oni ne vole prevrtljive ljude na koje se ne mogu osloniti. Nikad joj život nemojte servirati u previše grubom izdanju, imajte strpljenja za nju i njezine česte promjene raspoloženja. Ovim romantičnim dušicama potrebno je puno ljubavi i nježnosti.

Ne podnose grubost i prilično su zahtjevne kad su emocije posrijedi. Ljubavna formula za uspjeh je jednostavna. Napunite svoje baterije i svaki dan joj pokažite svoju odanost. Ne zaboravite joj šapnuti u uho da je volite najviše na svijetu - vašem je braku ili vezi zajamčen uspjeh! 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam