Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

'Dame, varao sam svoju ženu 11 godina: Ovo je sedam znakova koji upućuju da vas možda vara'

'Dame, varao sam svoju ženu 11 godina: Ovo je sedam znakova koji upućuju da vas možda vara'
4

Varalica otkriva nekoliko tragova koje možete slijediti ako sumnjate da vas partner vara. Obratite pažnju na tehničke i financijske tragove, smanjeni seksualni apetit, ali i nedosljednost u pričama...

VIDEO

Muškarac je nevjeran svojoj supruzi više od desetljeća i sada upozorava žene na sedam znakova na koje trebaju obratiti pažnju - kako bi razlučile ima li njihov muž aferu ili ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dupla ljubav, identične blizanke u vezi s blizancima: 'Nekad se zabunimo' 00:42

Otac troje djece iz Britanije (40), krije svoj identitet iza pseudonima 'Dark Horse', i otkriva da je lutao tijekom cijelog svog 11-godišnjeg braka. Za suprugu tvrdi da je mogla biti mudrija u pogledu njegovih izvanbračnih aktivnosti, jer priznaje da postoje očita ponašanja koja je mogla uočiti - ako to želi.

- Istina je da svi ostavljamo tragove - priznao je, upozoravajući da često slučajno, i ako niste pravi profesionalac u tome, velike su šanse da ćete ostaviti 'mrvice'.

Ako vam zatreba: 7 sigurnih načina kako uništiti prvi spoj
Ako vam zatreba: 7 sigurnih načina kako uništiti prvi spoj

Evo na što trebate pripaziti:

Slijedite 'tehnički trag'

Prvo, Dark Horse kaže da će muškarac varalica ostaviti 'tehnički trag', jer je gotovo sigurno da se dopisuje s ljubavnicom ili ljubavnicima putem telefona ili laptopa. Varalica kaže da čak ne morate njuškati po e-pošti ili SMS-ovima, već će partner iznenada postati iznimno zaštitnički nastrojen prema svom telefonu ili računalu, ako tamo ima pohranjenih inkriminirajućih dokaza.

Odjednom je postao radoholičar

Drugo, muškarac kaže da bi žene trebale biti sumnjičave ako se njihov muškarac iznenada zalijepi za svoje uređaje pod krinkom 'radnog projekta'.

- Važno je uzeti u obzir širi kontekst, odnosno postoji li stvarno značajan projekt na djelu; je li nedavno promijenio posao ili ulogu... Iako je važno ne donositi prebrze zaključke, promatranje obrazaca i traženje nedosljednosti može pružiti vrijedne uvide - ističe on.

Smanjeni seksualni nagon, bez objašnjenja

Smanjenje muškarčeve želje za seksom još je jedan znak i značajna briga.

- Međutim, vrijedi napomenuti da mnogi čimbenici, uključujući stres, zdravstvene probleme ili depresiju, mogu utjecati na intimnost - izjavio je Dark Horse, rekavši da sam znak ne znači nužno da je muškarac nevjeran, ali kada su te promjene u intimnosti popraćene drugim sumnjivim ponašanjima, one mogu biti zlokobnije, dodaje.

Alarmi koje nikako ne smijete ignorirati na prvim spojevima
Alarmi koje nikako ne smijete ignorirati na prvim spojevima

Zaboravljanje važnih datuma

Muškarac navodi i da je zaboravljanje značajnih datuma poput vašeg rođendana ili godišnjice još jedna zabrinjavajuća okolnost i znak da se udaljava od vas.

Slijedite trag novca

Još jedan sumnjiv znak odnosi se na financije, a on kaže da se dokazi o aferi često mogu uočiti u bankovnim izvodima. Iako mnogi varalice mogu koristiti vlastite pojedinačne kreditne kartice kako bi prikrili svoju potrošnju, ipak će se sumnjive naknade vjerojatno na kraju pojaviti i na zajedničkim računima.

- Financije u vezama mogu biti složene, a ponekad ti troškovi mogu biti opravdana iznenađenja ili osobna uživanja - izjavio je.

Međutim, dosljedan obrazac neuobičajenih troškova može biti upozoravajući.

Ne može zadržati svoju priču

On savjetuje opreznim ženama da paze na 'bijele laži' i nedosljednosti u bilo kojoj od partnerovih priča.

- Ako primijetite da se muči da održi priču, često mijenja detalje priče ili se brani kada je suočen s nedosljednostima, možda ima još nešto ispod površine - upozorio je.

Stalne isprike

Na kraju, Dark Horse savjetuje ženama da budu oprezne ako se njihov muškarac iznenada ispričava za sve i svašta. Kaže da je to znak da je muškarac varao i osjeća grižnju savjesti zbog svog ponašanja.

- Mogao bi postati neobično pažljiv, obasipati vas darovima, komplimentima ili privrženostima iz vedra neba - objašnjava. Ova prekomjerna kompenzacija može biti pokušaj ublažavanja osobne krivnje ili odvraćanje vaše pažnje od bilo kakvih sumnji koje biste mogli imati, donosi NYP.

Pobjegao sa spoja, a nije platio račun: 'Pozvao sam je na piće, a ona je naručila 48 kamenica...'
Pobjegao sa spoja, a nije platio račun: 'Pozvao sam je na piće, a ona je  naručila 48 kamenica...'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje