Lifestyle

Komentari 35

Dan na koji ste rođeni otkriva osobnost: U petak se rađaju šarmeri, utorkom strastveni...

Dan na koji ste rođeni otkriva osobnost: U petak se rađaju šarmeri, utorkom strastveni...

Rođeni u ponedjeljak su osjetljivi i emotivni. Oni rođeni u srijedu su inteligentni i duhoviti, dok rođeni u nedjelju imaju snažan osjećaj identiteta i neovisan stav

Dan kada ste rođeni povezuje se s određenim planetom koji će utjecati na vas kroz cijeli život. Stari su Babilonci svaki dan u tjednu pripisivali određenom planetu. 

Energija svakog planeta utječe na osobine ličnosti i ponašanje, kao i na pogled na život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što dan kad ste rođeni govori o vama?

Ponedjeljak

Ponedjeljak je dan kojim vlada Mjesec. Ako ste rođeni u ponedjeljak, vi ste netko tko bi mogao biti osjetljiv ili emotivan. Cijenite privatnost i udobnost, a intuicija pokreće mnoge vaše odluke. Također do izražaja dolaze njega, majčinstvo, briga o drugima i o domu. Budući da je Mjesec tako promjenjiv, ovo nije dan za započinjanje nečega osim ako ste otvoreni za promjene u budućnosti.

Utorak

Utorkom vlada Mars. Ako ste rođeni u utorak, vi ste netko tko je ambiciozan i strastven. Možda ste usmjereni ka cilju i volite nešto poduzeti kako biste postigli stvari, a također ste atletski nastrojeni. Mars je planet povezan s akcijom. To je muška energija kod muškarca ili žene. Ovan i Škorpion su znakovi kojima prirodno vlada Mars, što potiče stavove poput hrabrosti i odvažnosti. Mars također vlada agresijom i ljutnjom, donosi YourTango.

Srijeda

Srijedom vlada Merkur, a njegovi planetarni vladari su Djevica i Blizanci. Ako ste rođeni u srijedu, mogli biste biti netko tko je inteligentan i duhovit. Vi ste razumni i volite komunicirati ideje i mogli biste biti stvarno vješti u svemu što je povezano s medijima. Merkur vlada vašim umom i razmišljanjem. Razlučujete, analizirate informacije i dolazite do ideja. 

Četvrtak

Četvrtkom vlada Jupiter, čiji je znak Strijelac. Oni rođeni u četvrtak imaju veliku osobnost i ekspanzivan stav. Prirodno su otvoreni i optimistični i vole proširiti svoj um novim iskustvima. Traže istinu i dublji smisao u životu. Jupiter je planet ekspanzije i dobiti, istine, mudrosti i viših principa. Volite širiti svoje horizonte kroz putovanja, avanturu i obrazovanje.

Petak

Petkom vlada Venera, čiji su vladajući znakovi Vaga i Bik. Ako ste rođeni u petak, vi ste netko tko je šarmantan, imate prirodno ugodnu ili privlačnu osobnost, dobar smisao za stil i možda biste voljeli uživati u finijim stvarima života. Venera vlada ljubavlju, novcem, užicima i vrijednostima te je povezana s lijepim stvarima.

Subota

Subotom vlada Saturn čiji je planetarni vladar Jarac. Ako ste rođeni na današnji dan, prizemljeni ste i odgovorni. Vi ste tip koji ulaže mnogo truda u postizanje cilja i vaš stav može biti prirodno ozbiljan i melankoličan.

Nedjelja 

Nedjeljom vlada Sunce. Ako ste rođeni u nedjelju onda imate snažan osjećaj identiteta i neovisan stav. Prirodno ste energični i blistavi i volite biti voljeni ili popularni. Sunce je jedan od najvažnijih planeta u karti ima snažan učinak na osobnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO GRAĐANE KOJA JE NAJGORA ŽENSKA NAVIKA?

Najčitaniji članci